Om tjänsten som Inköpare
Som inköpare arbetar du tillsammans med kollegor över hela verksamheten och säkerställer att inköpsaktiviteter görs på ett kostnadseffektivt sätt. Du leder inköpsaktiviteter med leverantörer och ansvarar för alla inköp inom verksamheten, vilket inkluderar råmaterial, komponenter, paketeringsmaterial samt reservdelar och andra typer av förbrukningsvaror. Som Inköpare ansvarar du också för att leda förhandlingar gällande pris, betalningsvillkor och leveransvillkor. Att ständigt ifrågasätta inköpskostnader och utvärdera både befintliga och potentiella leverantörer är en naturlig del av din vardag.

Som inköpare kommer du även att arbeta i projekt över hela den svenska verksamheten, där prioritet på ständig utveckling av verksamheten görs.

Vi söker dig som...
Du som söker ska ha en kandidatexamen (180 hp) inom Logistik eller motsvarande kompetens som vi anser vara likvärdig, samt ha några års yrkeserfarenhet inom tillverkande industrin. För att trivas med rollen så arbetar du på ett strukturerat och välplanerat sätt och trivs med att ha många bollar i luften.

Då nära samarbete mellan olika avdelningar inom organisationen sker frekvent, ser vi även att du har lätt att arbeta i grupp och gärna delar med dig av förbättringar rörande arbetssätt, processer och metoder. Som inköpare är du även företagets ansikte utåt rörande leverantörer, vilket kräver att du har ett serviceinriktat bemötande, samtidigt som du har god erfarenhet av förhandlingar och "skinn på näsan".

Då företaget är internationellt och koncernspråket är engelska så behöver du behärska detta i såväl tal som skrift. Det är även viktigt att du har vana att arbeta i MS Office, framförallt Excel.

Erfarenhet att arbetat med ERP-system och MRP-system eller liknande system ser vi som meriterande.

Vad SNA Europe erbjuder dig
Som Inköpare på SNA Europe erbjuds du en spännande och utvecklande roll i en arbetsmiljö där samarbete står i centrum. Vi erbjuder också kompetensutveckling "vid behov". För rätt person finns stora möjligheter att växa inom bolaget såväl nationellt som internationellt. Friskvård, flexibiliteten i arbetstider och det internationella samarbetet profilerar SNA Europes kontor i Lidköpings centrum på Fiskaregatan 1.

Är du sugen på nästa äventyr och vill utvecklas inom ett internationellt företag? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra från dig. Vi ser gärna både kvinnor och män som sökanden till tjänsten.

Vill du veta mer om jobbet så kontakta:

Purchasing & Logistic Manager Alexander Lenholm, Alexander.lenholm@snaeurope.com

eller HR Manager Nordic Carina Magnusson, 0510-790 810.

Facklig representant för Unionen är Tomas Ivner 0510-790 840, Thomas.ivner@snaeurope.com

Sista ansökningsdag är 20-12-07 men tveka inte att skicka in Din ansökan redan idag då vi använder oss av löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas redan under ansökningstiden.

Välkommen att skicka in Din ansökan med personligt brev och meritförteckning till :

Herman.henriksson@snaeurope.com
Mer info
Område Lidköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 dec 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SNA Europe tillverkar ett brett sortiment av handverktyg b.la skiftnycklar, tänger, sågar och filar och är världens största tillverkare av handsågar och sågblad. Produkterna kännetecknas av hög kvalitet, god design, och prisbelönt ergonomi. Företaget har representation i ett 40-tal länder, tillverkning i 6 länder och omsätter ca 3 miljarder kr. SNA Europe ingår i Snap-on Inc som är en ledande global tillverkare och distributör av verktyg och utrustning för mekaniker och tekniker i främst fordonsverkstäder. Snap-on Inc grundades 1920 och omsätter mer än 2 miljarder USD med huvudkontor i Kenosha, Wisconsin, USA. Den svenska verksamheten sysselsätter ca 320 medarbetare fördelade på orterna Enköping, Bollnäs, Edsbyn och Lidköping.

Enheten i Lidköping tillverkar bågfilsblad, tigerblad och roterande fil till interna och externa kunder globalt. Fabriken har stort fokus på LEAN, där produktionen är central. Företaget är internationellt och det finns bra möjligheter till utveckling för rätt person, både i rollen och inom företaget.