Om tjänsten som Eltekniker
Välkommen till en vardag där du säkerställer att produktionsprocessen kan fortlöpa utan längre stopp. Här väntar dagar fyllda med programmering och underhåll av styrtekniska program, elteknisk konstruktion och uppdatering av elektiska konstruktionsritningar och ritningsarkiv. Projektledning av el projekt eller medverkan i projekt vid framtagning av nya utrustningar, metoder eller processer. Initiering och genomförande av förbättringsåtgärder för utveckling, optimering och problemanalys av befintlig produktionsutrustning. Du förväntas också utföra planerat, förebyggande och akut underhåll på hela maskinparken. Du intresserar dig för och följer och bevakar teknikutvecklingen inom ditt område och företräder företaget i kontakt med interna likväl externa leverantörer.

Vi söker dig som...
Du som söker ska vara en självgående eltekniker med god PLC programmeringskompetens. Du har lägst en gymnasial teknisk utbildning med inriktning elteknik, eller motsvarande erfarenhet som vi anser relevant samt arbetat några år som Eltekniker.

Att arbeta med noggrannhet och ha förmågan att självständigt kunna identifiera fel samt förmågan att kunna planera för proaktiva åtgärder är egenskaper du besitter.

Du har B-körkort och att du kan kommunicera/skriva på vårt koncernspråk Engelska.

Som Eltekniker arbetar du dels självständigt men ingår i ett team tillsammans med två Eltekniker till. Ett krav är därför att du skall vara lätt att samarbeta med på alla plan inom företaget samt att du ska ha lätt för att arbeta i grupp. Du rapporterar till Teknikchefen som är din närmaste chef.

Vad SNA Europe erbjuder dig
Som Eltekniker på SNA Europe erbjuds du en spännande och utvecklande roll i en arbetsmiljö där samarbete står i centrum. Vi erbjuder behovsanpassad kompetensutveckling. För rätt person finns stora möjligheter att växa inom bolaget såväl nationellt som internationellt. Friskvård, flexibiliteten i arbetstider och det internationella samarbetet profilerar SNA Europes kontor i Lidköpings centrum på Fiskaregatan 1.

Är du sugen på nästa äventyr och vill utvecklas inom ett internationellt företag? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra från dig. Vi ser gärna både kvinnor och män som sökanden till tjänsten.

Vill du veta mer om jobbet så kontakta:

Teknikchef Stefan Barndik, stefan.barndik@snaeurope.com eller HR Manager Nordic Carina Magnusson, 0510-790 810.

Facklig representant för Unionen är Tomas Ivner 0510-790 840, Tomas.ivner@snaeurope.com

Sista ansökningsdag är 20 11 30 men tveka inte att skicka in Din ansökan redan idag då vi använder oss av löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas redan under ansökningstiden.

Välkommen att skicka in Din ansökan med personligt brev och meritförteckning till :

Herman.henriksson@snaeurope.com
Mer info
Område Lidköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SNA Europe tillverkar ett brett sortiment av handverktyg b.la skiftnycklar, tänger, sågar och filar och är världens största tillverkare av handsågar och sågblad. Produkterna kännetecknas av hög kvalitet, god design, och prisbelönt ergonomi. Företaget har representation i ett 40-tal länder, tillverkning i 6 länder och omsätter ca 3 miljarder kr. SNA Europe ingår i Snap-on Inc som är en ledande global tillverkare och distributör av verktyg och utrustning för mekaniker och tekniker i främst fordonsverkstäder. Snap-on Inc grundades 1920 och omsätter mer än 2 miljarder USD med huvudkontor i Kenosha, Wisconsin, USA. Den svenska verksamheten sysselsätter ca 320 medarbetare fördelade på orterna Enköping, Bollnäs, Edsbyn och Lidköping.

Enheten i Lidköping tillverkar bågfilsblad, tigerblad och roterande fil till interna och externa kunder globalt. Fabriken har stort fokus på LEAN, där produktionen är central. Företaget är internationellt och det finns bra möjligheter till utveckling för rätt person, både i rollen och inom företaget.