Eltekniker / Industrielektriker

Eltekniker / Industrielektriker

Om tjänsten som Eltekniker/Industrielekriker

Välkommen till en vardag där du säkerställer att produktionsprocessen kan fortlöpa utan längre stopp. Här väntar dagar fyllda med förbättringsarbete vilket inkluderar;
  • Programmering och underhåll avstyrtekniska program
  • Elteknisk konstruktion och uppdatering av elektriska konstruktionsritningar och ritningsarkiv
  • Projektledning av el projekt och medverkan i projekt vid framtagning av nya utrustningar metoder eller processer.
  • Initiering och genomförande av förbättringsåtgärder för utveckling, optimering och problemanalys av befintlig produktionsutrustning.
  • Du förväntas också utföra planerat, förebyggande och akut underhåll på hela maskinparken.
  • Du intresserar dig för, följer och bevakar teknikutvecklingen inom ditt område och företräder företaget i kontakt med interna likväl externa leverantörer.
Vi söker dig som...
Du som söker ska vara en självgående Eltekniker/Industrielektriker med god PLC programmeringskompetens. Du har lägst en gymnasial teknisk utbildning med inriktning elteknik, eller motsvarande erfarenhet som vi anser relevant samt arbetat några år som Eltekniker/Industrielektriker.

Att arbeta med noggrannhet och ha förmågan att självständigt kunna identifiera fel, samt kunna planera för proaktiva åtgärder är egenskaper du besitter.

Du har B-körkort och du kan kommunicera/skriva på vårt koncernspråk Engelska.

Som Eltekniker/Industrielektriker arbetar du dels självständigt men ingår äveni ett team tillsammans med ytterligare Eltekniker/Industrielektriker och övrig teknik/service organisation. Ett krav är därför att du skall vara lätt att samarbeta med på alla plan inom företaget och framförallt har du lätt att arbeta i grupp.

Vad SNA Europe erbjuder dig
Som Eltekniker/Industrielektriker på SNA Europe erbjuds du en spännande och utvecklande roll i en arbetsmiljö där samarbete står i centrum. Vi erbjuder behovsanpassad kompetensutveckling. För rätt person finns stora möjligheter att växa inom bolaget såväl nationellt som internationellt. Friskvård, flexibiliteten i arbetstider och det internationella samarbetet profilerar SNA Europes verksamhet i Lidköpings centrum på Fiskaregatan 1.

Är du sugen på nästa äventyr och vill utvecklas inom ett internationellt företag? Skicka in din ansökan med CV senast 22 08 29. Vi ser fram emot att höra från dig. Vi ser gärna både kvinnor och män som sökanden till tjänsten.

Vill du veta mer om jobbet så kontakta:
Underhållschef Jan Holm, 070-759 98 63
Eltekniker Johan Olsson, 070-268 25 74
HR Manager Nordics Carina Magnusson, 0510-790 810.

Facklig representant för Unionen är Tomas Ivner, tomas.ivner@snaeurope.com

Välkommen att skicka in Din ansökan med personligt brev och meritförteckning via knappen "Ansök nu" alternativt maila cem@snaeurope.com
Mer info
Område Lidköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 aug 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SNA Europe ingår i Snap-on Inc som är en ledande global tillverkare och distributör av verktyg och utrustning. Snap-on Inc grundades 1920 och omsätter mer än 4,25 miljarder USD med huvudkontor i Kenosha Wisconsin USA.

SNA Europe Industries AB tillverkar ett brett sortiment av verktyg, såsom skiftnycklar, tänger, sågar och filar bl. a. med varumärket Bahco samt är världens största tillverkare av handsågar och sågblad, där största delen tillverkas i Europa. Produkterna kännetecknas av god design och prisbelönt ergonomi. Företaget har egen representation i ett 40-tal länder och har egen tillverkning i sex länder, omsätter knappt 3 miljarder kronor. Den svenska verksamheten sysselsätter knappt 400 personer fördelade på orterna Edsbyn, Enköping och Lidköping. Enheten i Lidköping tillverkar bågfilsblad, tigersågblad, handsågar och beskärningssågar till interna och externa kunder globalt. Företaget har stort fokus på LEAN, där produktionen är central, och för rätt person finns bra möjligheter för utveckling både i rollen och inom företaget.