Senior IT-tekniker till Eurofins

Senior IT-tekniker till Eurofins

Senior IT-tekniker till Eurofins

Vi befinner oss i starten av en spännande utvecklingsfas och söker dig som vill vara med på resan och och ta Eurofins IT-tjänster till nästa nivå! Vi söker nu en senior IT-tekniker till Eurofins i Lidköping.

Din vardag

Vi utökar nu vårt IT-team med en senior IT-tekniker med inriktning mot virtualiserade servrar i Eurofins datacenter samt i molnet. I den här rollen kommer du huvudsakligen att arbeta med följande:
  • Tillsammans med övriga IT-tekniker ansvara för utveckling, drift och support av vår infrastruktur.
  • Nyinstallationer, uppgraderingar och migreringsprojekt.
  • Hantera incidenter eskalerade från Servicedesk
  • Vara delaktig i utvecklingsprojekt som teknisk specialist
Vi står inför stora förändringar på infrastruktursidan där vi ska segmentera vårt nätverk i användarzoner och applikationszoner. Här blir du en av nyckelpersonerna i vårt arbete att ta vår infrastruktur till nästa nivå genom att implementera nya lösningar.

Vem är du?
  • Relevant högskole-/universitetsutbildning inom IT-området eller annan motsvarande utbildning/arbetslivserfarenhet.
  • Goda kunskaper inom: Windows Server, Active Directory, VMware, Storage, Nätverk och säkerhet.
  • Grundläggande kunskaper kring Microsoft 365 och molnlösningar baserat på Azure samt en stark vilja att utvecklas inom området.
  • Kunskaper kring automatisering med hjälp av Ansible samt erfarenhet av SCCM är meriterande
Som person är du kundfokuserad, kommunikativ och värdesätter långvariga relationer. Du trivs i en arbetsmiljö som ställer krav på flexibilitet och har viljan att göra "det lilla extra" och tänka utanför boxen. Du är tekniskt kunnig, lösningsorienterad och har förmågan att se hur saker och ting påverkar varandra och ser helheten.

Rollen kräver att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både skriftligt och muntligt. Språkkunskaper i övriga nordiska språk är meriterande.

Vill du veta mer?

Låter det som något för dig? Urval och intervjuer sker löpande och vi tillsätter tjänsten så snart vi hittat rätt person. Tveka inte att skicka in din ansökan!

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse. Resor förekommer främst inom de nordiska länderna, B-körkort är meriterande. Placeringsort är Lidköping. Sista ansökningsdag är den 18 april.

I denna rekrytering samarbetar vi med Nexer Recruit och kontaktperson är Magnus Fagerberg magnus.fagerberg@nexergroup.com eller 0730-429034.
Mer info
Område Lidköping
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eurofins är en global ledare inom området Testing for Life med mer än 50.000 medarbetare runt om i världen. Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service. Vi är nu den globala marknadsledaren inom miljö-, livsmedels, läkemedels- och kosmetikatester såväl som inom jordbruksvetenskapliga CRO-tjänster. Vi är också bland världens marknadsledare inom avancerad materialvetenskap, genomik, kriminalteknik, konsumentprodukter och kliniska testtjänster.

Vår verksamhet bygger på våra fyra hörnstenar: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet. Läs mer på www.eurofins.se.