Platschef till Senäte Fastigheter

Platschef till Senäte Fastigheter

Tjänstebeskrivning

Tjänsten som platschef är varierande och du kommer ha många bollar i luften. Du ansvarar för uthyrning av lägenheter och lokaler i Lidköping och kontakten med hyresgäster. Du sköter den dagliga driften, tar emot felanmälningar och ser till att problem åtgärdas. Du kommer även att arbeta med upphandling av tjänster.

Som platschef har du personalansvar för en arbetsgrupp med fastighetsskötare och hantverkare. Tjänsten innebär mycket ledarskap och arbetsledning. Du kommer bland annat hålla medarbetarsamtal och sköta uppföljningar. Du rapporterar till ledningen.

Arbetstiden är förlagd dagtid. Jour ingår i tjänsten.

Kvalifikationer

Du som söker har en teknisk bakgrund, gärna från byggbranschen. Då du kommer ha mycket kundkontakt krävs det att du är social och strävar efter att alltid ge den bästa servicen. Tålamod och flexibilitet är ord som passar bra in på dig.

Då tjänsten innebär att du har personalansvar ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av personalfrågor och arbetsledning. Som person är du driven och kan driva verksamheten framåt. Du behöver också vara ansvarstagande och strukturerad. Vi ser gärna att du har god datorvana och erfarenhet av att arbeta med dokumentation.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Detta är en rekrytering och du blir direkt anställd hos Senäte. Rekryteringen görs i samarbete med Premier och alla frågor hänvisas till Stefan Larsson. stefan.larsson@premier.se

Sista ansökningsdag: 27/9 2018
Ansökan görs via vår hemsida www.premier.se. Ansökningar via mail undanbedes.

Krav

Körkort
Teknisk bakgrund (gärna från byggbranschen)
Datorvana
Mer info
Kontaktperson Stefan Larsson
Telefon 0725-133900
Område Lidköping
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Premier Service Sverige AB
Sista ansökningsdag 27 sept (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Senäte är ett familjeföretag med 70 års erfarenhet som hyresvärd. Vår affärsidé är att erbjuda ett bra boende med omtänksam service i våra välskötta fastigheter.
Vi vill ha ett nära samarbete med våra kunder - hyresgäster - för att vi tillsammans skall kunna ordna ett tryggt och trevligt boende som passar varje hyresgäst. Vi finns på sex olika orter runt om i Sverige och har totalt ca 2.300 bostadslägenheter och ca 120 lokaler, fördelade på drygt 200 hus i alla tänkbara storlekar och former.

Vi söker en platschef till vår verksamhet i Lidköping.