MEKANIKER tunga fordon

MEKANIKER tunga fordon

Vi behöver dig!
En mekaniker med gedigen erfarenhet och stort intresse av tunga fordon och förmågan att leda sitt arbete på egen hand och fokuserat med stort kundansvar. Dig söker vi!

Du trivs med att jobba självständigt, samtidigt som du är en lagspelare. Du är praktiskt lagd, noggrann och ansvarstagande. Goda kunskaper inom liknande arbeten med tunga fordon, kunskaper inom hydraulik och erfarenhet av felsökning är starkt meriterande. Har du dessutom grundläggande kunskap inom svetsning är det ett plus, men inget krav.

Reparation av bulk- och tankbyggnationer
för lastbilar och släpvagnar
Överflyttning av byggnationer bulk - tank - skåp – flak
Montering av utrustning samt kompressorer

Utöver teknisk kompetens tillför du positiv energi, rak och ärlig kommunikation samt en lösningsorienterad inställning till vardagens alla situationer. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i engelska då detta krävs för att bland annat läsa manualer samt hjälpa kunder med felsökning. Är du dessutom en glad och social person - då kommer du att passa in mycket bra hos oss.
Välkommen att skicka in din ansökan!

Arbetstid: Heltid. Dagtid.
Kontakt/frågor: Niklas 0708-39 48 98.
Tillträde: Omgående. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än utsatt ansökningsdag.
Ansökan senast 26/9: via e-post till camilla@sbtab.com
Mer info
Område Lidköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sbtab.com
Sista ansökningsdag 26 sept (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Saleby Bulk & Tank AB är ett familjeföretag med 50 år i branschen. Vi erbjuder all slags reparation på fordon och släpbyggnationer. Försäljning av Feldbinder byggnationer samt GHH Rand oljefria kompressorer. Fullständiga licenser för svetsning av tryckkärl i aluminium och rostfritt.