Lastbilsmekaniker sökes till Saleby Bulk & Tank AB

Lastbilsmekaniker sökes till Saleby Bulk & Tank AB

Om kundföretaget

Saleby Bulk & Tank AB är ett familjeföretag med mer än 35 år i branschen. Vi är specialister på tank- och bulkfordon och dess funktion, ombyggnader, överflyttningar samt kompressorer.

Vår strävan är att alltid kunna tillmötesgå kundens önskemål samt leverera en bra slutprodukt. Vi har stor erfarenhet av att förstå kundens specifika behov samt att snabbt utveckla kundens idé till verklighet.

Vi säljer och marknadsför Feldbinders byggnationer.

Feldbinder är Europas största bulk- och tanktillverkare och har produkter som passar alla slags transporter av vätska och pulver. Vi tillhandahåller försäljning, reparation och reservdelar på ett och samma ställe.

Saleby Bulk & Tank AB erbjuder kompressorer från CVS och GHH eller kompletta lösningar från RTI.

Service, reparationer, reservdelar och utbyteskompressorer finns hos oss.

Vårt mål: Våra kunder ska få det dom vill ha och behöver!

www.sbtab.com

Dina arbetsuppgifter

I rollen som lastbilsmekaniker ansvarar du för allmänna reparationer på lastbilar och släpvagnar. Det är en variationsrik tjänst där du får möjligheten att arbeta med nybyggnation av chassi, påbyggnader, felsökning samt service- och underhållsarbete, mestadels mot påbyggnader och utrustning. Du kommer att ingå i ett litet team där man innehar olika ansvarsområden beroende på kompetens och intressen.

Din profil

Vi söker dig som är praktiskt lagd, noggrann och ansvarstagande. Du är serviceinriktad, har en positiv inställning och drivs av att skapa kundnöjdhet genom ditt arbete. Vidare ska du kunna arbeta självständigt och strukturerat både enskilt och i samarbete med kollegor. Vi tror att ett par års erfarenhet av att jobba som lastbilstekniker och fordonsteknisk utbildning, eller motsvarande kompetens, är en förutsättning för att lyckas i tjänsten.

Arbetet är på heltid och dagtid med start enligt överenskommelse där provanställning tillämpas. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du välkommen med din ansökan redan idag!

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 50 orter, med över 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.
Mer info
Område Lidköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se