Vill du bli vårt senaste stjärnskott i vår elefantfamilj på Söne El i Lidköping?

Vill du bli vårt senaste stjärnskott i vår elefantfamilj på Söne El i Lidköping?

Vi på Söne El söker nu flera elektriker som vill förstärka vårt lag med en familjär stämning, hög servicegrad och goda arbetsinsatser.

Du har bred erfarenhet inom elektrikeryrket och du tycker om att arbeta serviceinriktat och lösningsfokuserat. Arbetet är varierande och tillsammans är vi ett lag som stöttar varandra för att leverera säkra tjänster i världsklass. Vi har en stark laganda och vi söker därför dig som uppskattar att arbeta tillsammans mot uppsatta mål. Det är också viktigt för oss att ställa upp och att ha det trevligt tillsammans. Vår ambition är att alla anställda ska ha en positiv känsla före, under och efter arbetet.

Vill du vara med på vår utvecklingsresa och tillsammans med oss överträffa kundernas förväntningar? Du och dina kollegor är Söne El:s viktigaste resurser och dessutom ansiktet utåt mot alla våra kunder. Att arbeta med oss innebär att vara en stolt ambassadör för Söne El för att skapa en positiv kundupplevelse vid varje kontakt med oss. Du har lätt för att skapa goda relationer med olika typer av människor och du sätter även säkerheten i främsta rummet.

Personliga egenskaper för att lyckas i rollen

Vi vill att du som känner igen dig är med oss och skapar ett ännu bättre team på Söne El. Vi har fina lokaler i Råda där vi kraftsamlar för att leverera pålitliga tekniktjänster inom våra arbetsområden. Alla vi i arbetslaget är olika och det bygger vår starka teamkänsla. Vi välkomnar dig som med glimten i ögat tar dig an uppgifter, stora som små, och som ser en tjusning i att se möjligheter före hinder. Vi ser fram emot att du bidrar med din kunskap, flexibilitet och ansvarskänsla.

Önskad kompetens och erfarenhet

Vi ser gärna att du har 2-5 års erfarenhet av att arbeta som elektriker. Du har tidigarearbetatmedalltifråninstallationer,felsökningarochservicearbetenförsåvälprivatkunder som företagskunder.

Ansvarsområden:
  • ElInstallationer,servicearbetenochunderhåll
  • Självständigtarbetesamtigrupp
  • Kundkontaktochbemötande
  • Kostnadsmedvetenhet
Mer info
Område Lidköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 okt 2021 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OM SÖNE EL
Söne El har över 30 års erfarenhet av installation och service inom El/Solceller, Kyla/ Värme/VVS samt Fiber/Data. Våra kunder är fastighetsägare, industrier och föreningar och alla som uppskattar det lilla extra med tonvikt på ett positivt personligt bemötande. Vår bredd och expertis inom olika teknikområden gör oss till en utmärkt partner för våra kunder.