Verkstadstekniker

Verkstadstekniker

I samband med att vi, efter flera års utvecklingsarbete, befinner oss i en expansiv fas, behöver vi förstärka vår tillverkningskapacitet och söker därför en


Verkstadstekniker
med goda kunskaper i ritningsläsning.

Den huvudsakliga arbetsuppgiften består i att bygga sågverksmaskiner med olika unika anpassningar, framtagna av företagets egna konstruktörer. Svetsning, kapning, slipning och montering är återkommande moment i det dagliga arbetet.

Som person har du ett stort tekniskt intresse, är ansvarstagande, noggrann och jobbar bra, både enskilt och i grupp. Du är framåt, initiativrik och hjälper till att driva på så att vi hinner med dom uppgifter som står framför oss. Du har en positiv inställning och en god arbetsmoral.
Mer info
Kontaktperson Anders Eveborn
Telefon 0510545240
Email Mejla Anders Eveborn
Område Lidköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.rosens.se
Sista ansökningsdag 20 jan 2020 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Roséns utvecklar avancerad hanteringsutrustning företrädesvis till sågverken och träindustrin i Europa. Med 40 år i branschen har vi byggt många produktionsanläggningar anpassade till de mest skiftande kraven på rationalitet och tillförlitlighet.

Kännetecknande drag i bolagets policy är nyckelfärdiga produktionsenheter, omfattande projektering, konstruktion, tillverkning, mekaniskt montage, styrsystem, elinstallation och byggnation.