I samband med att vi, efter flera års utvecklingsarbete, befinner oss i en expansiv fas, behöver vi förstärka vår tillverknings- och montagekapacitet och söker därför en kvalificerad Maskinbyggare
/ Verkstadstekniker
med goda kunskaper i ritningsläsning. Den
huvudsakliga arbetsuppgiften består i att bygga sågverksmaskiner med olika unika anpassningar, framtagna av företagets egna konstruktörer.

Vi ser en stor fördel i om du vid behov kan åka ut till slutkund för att montera eller serva sålda maskiner/enheter.

Som person har du ett stort tekniskt intresse och relevant utbildning, är ansvarstagande, noggrann och jobbar bra, både enskilt och i grupp. Du är framåt, initiativrik och hjälper till att driva på så att vi hinner med dom uppgifter som står framför oss. Du har en positiv inställning och en god arbetsmoral.
Mer info
Kontaktperson Anders Eveborn
Email Mejla Anders Eveborn
Område Lidköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://rosens.se
Sista ansökningsdag 4 sept 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Roséns utvecklar avancerad hanteringsutrustning företrädesvis till sågverken och träindustrin i Europa. Med 40 år i branschen har vi byggt många produktionsanläggningar anpassade till de mest skiftande kraven på rationalitet och tillförlitlighet.

Kännetecknande drag i bolagets policy är nyckelfärdiga produktionsenheter, omfattande projektering, konstruktion, tillverkning, mekaniskt montage, styrsystem, elinstallation och byggnation.