Revisorsassistent

Revisorsassistent

Vi växer och behöver därför utöka vårt team med en revisorsassistent!

Vill du välkomnas in i ett bolag som har ett avslappnat och positivt arbetsklimat med god laganda? Då ska du söka jobb hos oss på RevisionsPartner. Vid din sida har du positiva, engagerade kollegor och inte minst en bred kunskap. Vi arbetar för att ligga i framkant med den digitala utvecklingen i branschen. Hos oss blir du synlig och betydelsefull.

RevisionsPartner är en nystartad redovisnings- och revisionsbyrå med kontor i Lidköping, Mariestad och Skara som riktar sig till små och medelstora företag. Vi är en fullservicebyrå med 10 medarbetare varav 4 är kvalificerade revisorer och 6 är redovisningskonsulter. Med stor servicekänsla och ett starkt engagemang hjälper vi våra kunder med långsiktiga samarbetslösningar som passar alla företag, såväl små som stora. Samtliga medarbetare har en lång erfarenhet inom yrket från en av landets ledande byråer

För oss är respekt, utveckling, laganda, engagemang, frihet under ansvar och livsbalans viktiga värderingar. Vi tror att sunda värderingar i en öppen och tillåtande arbetsmiljö, med kollegor som stöttar varandra, är helt avgörande för att personalen ska trivas och utvecklas.

Om tjänsten:

Tjänsten innebär ett omväxlande och självständigt arbete som kräver engagemang och initiativförmåga med hög ansvarskänsla. Du arbetar självständigt men tillhör samtidigt ett kundteam med gemensamt ansvar för kunden.

I rollen som revisorsassistent
arbetar du med lagstadgad revision och revisionsnära rådgivning men ska vid behov även kunna hjälpa till med bokslut, årsredovisning och inkomstdeklaration.

Det finns goda möjligheter till vidareutveckling för den som i framtiden vill bli auktoriserad revisor.

Placeringsort är Lidköping men vid behov finns möjlighet att arbeta från något av våra övriga kontor.

Om dig:

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är en serviceinriktad person som är kommunikativ och tycker om att skapa långsiktiga kundrelationer. Du trivs med att ta eget ansvar för din planering och dina arbetsuppgifter samt kan hantera flera uppdrag samtidigt. Vidare är du en person som är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt och inte lämnar något ogjort.

Formella krav revisorsassistent:

- Eftergymnasial utbildning i ekonomi är ett krav.

- Högskoleutbildning som uppfyller kraven för auktorisation är en merit men inget krav.

- Erfarenhet från arbete på annan revisionsbyrå är meriterande

- Goda språkkunskaper i svenska

Din ansökan:

Välkommen med din ansökan och CV. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan märkt "Revisorsassistent" snarast möjligt.
Mer info
Kontaktperson Niklas Näsholm
Telefon 0736610203
Email Mejla Niklas Näsholm
Område Lidköping
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.revpartner.se
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (13 dagar kvar)