Reliningstekniker till Proline Väst AB

Reliningstekniker till Proline Väst AB

Har du bakgrund inom bygg, hantverk, montering eller VVS? Ta chansen och ansök till Proline Väst AB

Information om
uppdraget:

Relining är en enkel och miljövänlig metod för att renovera gamla rör som används som alternativ till stamrenoveringar.
Proline vill nu stärka upp sitt team med ytterligare en reliningtekniker som ska jobba med relining av rör. Arbetet är heltid med arbetstider måndag - torsdag 10 timmar/dag. Arbetet sker i Lidköping med omnejd. Veckoarbeten med traktamente för övriga kontor i Proline Väst´s område kan förekomma.

Vi söker dig som har en teknisk/praktisk bakgrund och vill lära dig om relining. Du behöver inte ha jobbat med relining
(även om det såklart är meriterande). Vid start får du en gedigen introduktion av dina kollegor, därefter jobbar du alltid tillsammans med minst en kollega.

Detta söker vi:

För att bli en duktig tekniker inom relining är det bra om du har grundkunskap inom praktiska och tekniska arbeten. Kommer du exempelvis från ett arbete inom bygg, hantverk, montering eller VVS tycker vi att du ska söka dig till denna tjänst. Då du utför ditt jobb i lägenheter och på arbetsplatser är det viktigt att du har servicekänsla. B-körkort är ett krav. Vi ser också gärna att du är van att arbeta i projekt och hålla uppsatta mål. Det viktigaste är dock att du har viljan att göra att bra jobb och samarbetar väl med andra.
Mer info
Kontaktperson Jonas Ehlebrink
Telefon 0701014775
Email Mejla Jonas Ehlebrink
Område Lidköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://proline-group.com/
Sista ansökningsdag 14 juli 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Proline Group är marknadsledare inom rörrenovering i fastigheter. De erbjuder effektiva och flexibla lösningar för att åtgärda dag- och spillvattenledningar så smidigt och kostnadseffektivt som möjligt både för fastighetsägare och för boende. De är en helhetsleverantör och utför arbetet helt i egen regi, för att kunna säkerställa en jämn och hög kvalitet och ett professionellt genomförande.