ENTREPRENADSÄLJARE VÄSTRA SVERIGE

ENTREPRENADSÄLJARE VÄSTRA SVERIGE

Beskrivning av tjänsten: Proline Väst AB förstärker sin säljorganisation i Västra Sverige genom att rekrytera en säljare. Säljaren kommer att ingå i Proline Väst AB, med placering på kontoret i Lidköping och rapporterar till VD.

Som säljare är din yttersta
uppgift att identifiera och bearbeta potentiella kunder i regionen i allmänhet och i Skaraborg i synnerhet. Både mot entreprenörer och offentliga aktörer samt den privata fastighetsmarknaden. Din uppgift är att ta ett strategiskt grepp om marknaden genom att kartlägga marknadspotentialen i området, för att sedan bearbeta marknaden genom att sälja, projektera och genomföra uppdrag för befintliga och nya kunder.

LOU upphandlingar förekommer.

Tjänsten innebär frihet under
ansvar. Övernattningar och resor förekommer där förmånsbil ingår. Vi har korta beslutsvägar och ett bra driv i verksamheten. Våra värdegrunder baseras på transparens, delaktighet och engagemang.

Din bakgrund: Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning eller arbetsledande arbetsuppgifter. Du får gärna ha tidigare erfarenhet från bygg-, vvs- eller fastighetsbranschen. Gärna med goda kunskaper i entreprenadjuridik.

Vidare är teknisk förståelse och
intresse för lösningsorienterad försäljning en förutsättning för att lyckas i denna roll.

Som person är du ihärdig och har
ett förtroendeingivande sätt med ett personligt engagemang. Självständighet, ansvarskänsla, laganda och ärlighet är absoluta krav från vår sida.

Vi ser det som meriterande om du
har arbetat med liknande säljuppdrag
Mer info
Kontaktperson Johan Kling
Email Mejla Johan Kling
Område Lidköping
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://proline-group.com/sv
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Proline Väst är marknadsledare inom rörrenovering i fastigheter.
Vi erbjuder effektiva och flexibla lösningar för att åtgärda dag- och spillvattenledningar så smidigt och kostnadseffektivt som möjligt både för fastighetsägare och för boende. Med vår egenutvecklade Proline-metod renoverar vi de gamla rören genom att spruta ut en plast invändigt. Alternativt använder vi vår Prosoc-metod där vi vränger in ett flexibelt foder. Vi är en helhetsleverantör och utför arbetet helt i egen regi, för att kunna säkerställa en jämn och hög kvalitet och ett professionellt genomförande.