Verkstadsarbetare sökes

Verkstadsarbetare sökes

Tjänstebeskrivning

Vi söker verkstadsarbetare till Lidköping med omnejd.

Du är van vid att skruva/meka och har tidigare arbetat i en verkstadsmiljö.Har du dessutom svetskunskaper, främst MIG/MAG är det väldigt meriterande. Vi ser gärna att du har en verkstadsteknisk gymnasieutbildning eller motsvarande.

Som person är du händig, ansvarsfull och arbetsvillig. Du är också flexibel för varierade arbetsuppgifter.
Detta är en heltidstjänst på dagtid.
Mer info
Kontaktperson Michel Bruun Olsen
Telefon 0705-54 79 50
Område Lidköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Premier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vårt mål har sedan starten varit att erbjuda våra kunder bästa möjliga service.

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder flexibla bemanningslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma anställningvillkor som våra kunders anställda genom kollektivavtal.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens som gör dig till en mer attraktiv medarbetare.