Lagerpersonal

Lagerpersonal

Tjänstebeskrivning

Vi söker nu lagerpersonal till industriföretag i Lidköping med omnejd. Du kommer arbeta med vanligt förekommande lagerarbete som till exempel plocka, packa, flagga pallar och köra truck. Arbetet är heltid och kan vara förlagt dagtid, 2-skift, natt eller helg.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker är driven, har en hög arbetsmoral samt har viljan att lära sig nya saker. Du behöver kunna hantera tempoväxlingar och stressfyllda situationer. Du blir en del av ett arbetslag vilket kräver att du är social och samarbetsvillig. Arbetet utförs ofta självständigt men det är viktigt att kunna ge en hjälpande hand till dina kollegor när det behövs. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Truckkort A+B är inget krav, men det är mycket meriterande.

Du behärskar det svenska språket i både tal och skrift samt läser instruktioner obehindrat

Vi erbjuder en visstidsanställning med goda möjligheter till förlängning alternativt anställning hos kund.
Tjänsterna tillsätts löpande under 2018.

Ansökan sker via vår hemsida www.premier.se. Ansökningar via mail undanbedes.

Krav

- B-körkort och tillgång till bil
Mer info
Kontaktperson Sara Stenlund
Telefon 0727-007838
Område Lidköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 14 okt (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Premier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vårt mål har sedan starten varit att erbjuda våra kunder bästa möjliga service. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder flexibla bemanningslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma anställningvillkor som våra kunders anställda genom kollektivavtal.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens som gör dig till en mer attraktiv medarbetare.