Är du proffs på Excel?

Är du proffs på Excel?

Tjänstebeskrivning

Kan du allt om pivottabeller och formler? Då kan det vara dig vi söker!
Till vår kund i Lidköping söker vi dig som är en skicklig administratör och ett proffs på Excel.

Du kommer arbeta med att ta fram och sammanställa statistik, granska order och registrera kontrakt och priser i systemet. I ditt dagliga arbete kommer du främst arbeta med Excel - letarad, pivottabeller, tabeller, rensa och sortera data, design, layout m.m.

Du blir anställd som konsult hos Premier, men uthyrd som konsult till vår kund. Arbetet utförs på dagtid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har hög servicekänsla och stort engagemang för ditt arbete. Du är noggrann, driven och samarbetsvillig. För att lyckas i denna roll krävs det att du besitter mycket goda kunskaper i Excel. Att du behärskar svenska i tal och skrift är ett krav.

Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att kontakta Jennifer Andersson på jennifer.andersson@premier.se. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Krav

B-körkort
Office-paketet, Excel
Mer info
Område Lidköping
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 1 mars 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 6 städer och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.