Paroc söker dig som vill anta nya utmaningar!

Paroc söker dig som vill anta nya utmaningar!

Paroc är en av Europas ledande tillverkare av energieffektiva och brandsäkra isoleringslösningar. Med över 80 års erfarenhet inom husbyggnads- och industribyggnadsbranschen är Paroc känt för produkter med hög prestanda, teknisk expertis och hållbarhet. Målsättningen är att fortsätta vara en innovativ och pålitlig samarbetspartner för deras kunder i en hållbart byggd miljö. Paroc är en del av Owens Corning.

Vill du ha sommarjobb eller ett långsiktigt uppdrag inom industrin? Vi på Lernia Bemanning söker operatörer till produktionsanläggningen hos Paroc i Hällekis. För rätt personer finns stor möjlighet till förlängd anställning även efter sommaren.

Arbetsuppgifter
Som operatör arbetar du på en linje och dina arbetsuppgifter kommer bestå av övervakning av maskiner samt delta i produktionen enligt planering. Till arbetsuppgifterna hör också återvinnings- och avfallshantering, pallhantering, sortering samt ansvar för ordning och reda på ytterområden. Tillsammans med dina kollegor arbetar du mot avdelningens och företagets uppsatta mål samt deltar aktivt i arbetet med ständiga förbättringar. Arbetstiderna består av skiftarbete.

Formell kompetens
  • B-körkort
  • Truckkort A & B
Din bakgrund
Vi söker dig som tycker om praktiskt arbete och har ett stort tekniskt intresse. Du ska gärna ha erfarenhet av tidigare industriarbete eller motsvarande utbildning. Vi ser det som meriterande om du har vana av truckkörning, i synnerhet motvikt och skjutstativ. Lernia strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt i dina personliga egenskaper. Vi ser gärna att du är ansvarsfull, ordningsam och engagerad i arbetet. Du har viljan och förmågan att arbeta under eget ansvar och du har ett öga för att se vad som behövs göras. Vi ser också att du är en problemlösare med god samarbetsförmåga då du kommer att arbeta tillsammans med andra i arbetsgrupper.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstid/Heltid/Hällekis

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!

Mer information/Kontaktperson
Lina Dahlén 072-2546271
Sandra Kjellberg 072-2549275
Mer info
Område Lidköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 10 maj 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.