Reklamationsansvarig Materialhantering

Reklamationsansvarig Materialhantering

Arbetsuppgifter

Som reklamationsansvarig kommer du hantera företagets samtliga reklamationer. Kunderna förväntar sig snabb och kontinuerlig dialog efter anmäld reklamation. Du kommer diskutera lösningar på uppkomna problem både internt och med kunder, i vissa fall krävs platsbesök och ibland räcker det att skicka servicefolk. Du kommer även argumentera och reglera kostnader mot leverantörer och fraktbolag.

Tjänsten innefattar även viss materialbeställning från våra leverantörer och du ska även fungera som länken mellan säljare och produktion.

Personliga egenskaper

Du gillar högt tempo, lösningsorienterad och är kostnadsmedveten. Du är inte rädd för att argumentera med leverantörer och kunder för att reda ut den verkliga orsaken till uppkommen reklamationen. Du har god datavana och är bekväm med Officepaketet. Om du är från branschen eller har byggteknisk bakgrund är det meriterande.
Mer info
Kontaktperson Urban Emegrind
Telefon 051086556
Email Mejla Urban Emegrind
Område Lidköping
Yrkesroll Administration, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nordicdorrfabrik.se
Sista ansökningsdag 7 juli 2022 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nordic Dörrfabrik är en av Sveriges största kompletta leverantör av dörrar och glaspartier. Företaget är beläget i Lovene 1 mil söder om Lidköping vid Värnen. Här är administration och en del av produktionen samlad. Vår dörrproduktion sker vid fabriken i norska Lyngdal som är en av Nordens modernaste dörrfabrik. Vid fabriken i Lovene sker produktion av glaspartier samt övriga kompletterande snickerier. Nordic är också etablerade i Litauen där komponenttillverkning sker. Idag är vi 25 anställda och omsätter vi ca 150miljoner kronor.