Innesäljare / Orderberedning

Innesäljare / Orderberedning

Arbetsuppgifter

Som innesäljare kommer du lämna offerter/kalkyler på inskickat förfrågningsunderlag som består av ritningar, dörruppställningar och olika specar. Du kommer ha en del kundkontakt samt mycket samarbete med våra utesäljare. Du kommer även hantera order när beställningar kommer in vilket kräver stor noggrannhet så att rätt produkter produceras och levereras till kund.Personliga egenskaper

Du har ordning och reda omkring dig och gillar högt arbetstempo. Du har god datavana och är bekväm med Officepaketet. Byggteknisk bakgrund är meriterande.
Mer info
Kontaktperson Urban Emegrind
Telefon 051086556
Email Mejla Urban Emegrind
Område Lidköping
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nordicdorrfabrik.se
Sista ansökningsdag 7 juli 2022 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nordic Dörrfabrik är en av Sveriges största kompletta leverantör av dörrar och glaspartier. Företaget är beläget i Lovene 1 mil söder om Lidköping vid Värnen. Här är administration och en del av produktionen samlad. Vår dörrproduktion sker vid fabriken i norska Lyngdal som är en av Nordens modernaste dörrfabrik. Vid fabriken i Lovene sker produktion av glaspartier samt övriga kompletterande snickerier. Nordic är också etablerade i Litauen där komponenttillverkning sker. Idag är vi 25 anställda och omsätter vi ca 150miljoner kronor.