Mekaniker till Lidköping (Kvällsarbete)

Mekaniker till Lidköping (Kvällsarbete)

Trafikområde Skaraborg är ett av Nobinas 17 trafikområden i Sverige. Med drygt 500 medarbetare och 230 bussar ansvarar vi för att, i samarbete med vår uppdragsgivare Västtrafik, driva och utveckla busstrafiken i Skaraborg.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett roligt, stimulerande och utvecklande arbete som sker både i grupp och enskilt, med varierande arbetsuppgifter. Du kommer bland annat få genomföra service, reparationer och felsökningar på våra bussar. Även uppgifter som foliering, karosserireparationer och inredningsreparationer förekommer. Tjänsten kommer att innefatta jourarbete.

Alla medarbetare på Nobina får en bra introduktion och stora möjligheter till utveckling som person och mekaniker. Hela vårt arbetssätt präglas av vår affärsidé att "Förenkla kundens vardagsresor" och strävan mot vår vision att "Alla vill resa med oss".

Nobina är ett mångfaldens företag. Vi tror på mångfald och att det berikar personer, grupper och oss som företag. På Nobina arbetar vi aktivt med att främja mångfald och att ta tillvara kompetens hos alla medarbetare oavsett kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, ålder, religion eller annan trosuppfattning. Vi välkomnar olikheter!

Personliga egenskaper och utbildning
För den här tjänsten söker vi dig har B-behörighet för bil och fordonsteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet samt behärskar svenska i tal och skrift. Vi tror att du har god datorvana då vi använder datorn både med diagnosprogramvaror och för arbetsorderhantering. Har du D-behörighet för buss och erfarenhet av fordons-el är detta meriterande.

Utöver detta tror vi att du möter stressiga situationer och miljöer med lugn och trygghet. Att du är utåtriktad och flexibel och tycker om människor. I våra verkstäder håller vi ordning och reda så proffsighet och noggrannhet värderas högt.

Om tjänsten
Tjänsten är på heltid och innebär kvällsarbete. Individuell lönesättning tillämpas.

Frågor gällande rekryteringsprocessen:
Peter Frandsen, e-post: peter.frandsen@nobina.se

OBS! Vi tar ej emot ansökningar via mail
Facklig kontaktperson:
Mikael Grehn Kommunal

Ansökan
Vi vill ha in din ansökan senast: 2018-07-01
Urval sker löpande.
Mer info
Område Lidköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer, Transport & Logistik, Transport, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nobina.se
Sista ansökningsdag 1 juli (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se