Vi söker Isoleringsplåtslagare i Lidköping

Vi söker Isoleringsplåtslagare i Lidköping

Nu har du
möjligheten att bli medarbetare i ett av Nordens största isoleringsföretag!


NS Norisol Sverige AB söker Isoleringsplåtslagare för arbete i Lidköping med närområde.


Vi erbjuder ett varierande och utmanande arbete på en arbetsplats med god sammanhållning. Du kommer att få möjligheten att arbeta med omväxlande och varierande uppdrag där ingen dag är den andra lik. Dina arbetsuppgifter kommer att vara både inom service och på entreprenader du måste därför kunna arbeta självständigt och i ett arbetslag. Vi söker dig med yrkesstolthet, önskvärt att du har tidigare yrkeserfarenhet eller yrkesbevis, om inte så finns det en möjlighet att bli anställd som företagslärling, då utbildar vi dig samtidigt som du arbetar. B-körkort är ett krav.


Vill du arbeta med kompetenta kollegor i ett etablerat företag med gott kamratskap och högt engagemang, hör då av dig till oss.

Ansökan och eller CV sändes till:job@norisol.com

För ytterligare information kontakta:


Robin Kristiansson rokr@norisol.com 0709-144313


Magnus Andersson maan@norisol.com 0709-144317
Mer info
Område Lidköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 nov 2019 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Norisol

Norisol Sverige omfattar ca 200 medarbetare på orterna: Stenungsund, Trollhättan, Göteborg, Jönköping, Kristianstad, Oskarshamn,Skövde, Västervik, Stockholm, Linköping, Norrköping, Örebro, och Örnsköldsvik.

Norisol är en ledande service och entreprenörskoncern, som inom energi-, industri-, marin- och byggsektorn bidrar till högt värdeskapande hos våra kunder. Detta sker genom leverans av konkurrenskraftiga totallösningar, som bl. a reducerar energiförbrukning och därmed bidrar till att minska den globala uppvärmningen. Vi arbetar offshore och on-shore för olje-och gasindustrin, på skeppsvarv, raffinaderier och kraftverk samt med kunder inom medicin, livsmedelsindustrin och bygg- och anläggningsbranschen. Norisol koncernenharen årlig omsättning på nästan 1 miljard kronor och det totala antalet anställda uppgår till ca. 700.