Driftstekniker – Moleven List/Lovene AB

Driftstekniker – Moleven List/Lovene AB

Som driftstekniker på Moelven List/Lovene AB har du ansvar för driften av företagens anläggningar. Vi har i vår produktion hyvel- och målerianläggningar med kringutrustning, fastigheter samt truckar för interntransport. Du planerar i första hand underhållsarbetet för att säkerställa en hög tillgänglighet på våra anläggningar, men du förväntas också utföra en del av arbetet tillsammans med interna och externa resurser. Som hjälp i planeringen finns ett underhållssystem. Förbättringsarbetet är en viktig del av vårat gemensamma arbete framåt och du, med din tekniska kunskap, ingår i den förbättringsgruppen.

Inköp av material för underhåll och drift ansvarar du för liksom driftsbudget och kostnadsuppföljningen för den.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har teknisk högskoleutbildning och/eller utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren anser vara likvärdig. Du har några års yrkeserfarenhet av mekaniskt arbete eller liknande.

Kunskap inom el och automation är meriterande, men inte ett krav

Personliga egenskaper
Du arbetar strukturerat och har god teknisk förståelse. Du har vana av att arbeta med datorer och de vanligaste officeprogrammen. Du bör också trivas i en miljö där du har en nyckelkompetens och är engagerad och intresserad av förbättringsarbete. Som person fokuserar du snarare på möjligheter än på problem.
Du kommer till viss del även vara ansiktet utåt, med god kontakt med externa leverantörer.
Mer info
Kontaktperson Platschef Moelven List/Lovene Peter Bengtsson
Telefon 010-122 52 14
Område Lidköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 nov (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Moelvens uppgift är att skapa goda rum för människor. Moelven bygger sin verksamhet på skandinaviska värderingar och på kunskap om människors levnadsvillkor, behov och önskemål.

Vårt mål är att vara det naturliga valet för folk som ska bygga och bo skandinaviskt. Det innebär att Moelven ska vara marknadsledande i Norge, Sverige och Danmark när det gäller träbaserade byggprodukter och tillhörande tjänster.