Säljare sökes - Lidköping

Säljare sökes - Lidköping

Som säljare hos Mockfjärds Fönstermästaren skapar du de bästa fönsterlösningarna för varje enskild kund. Du arbetar med att sälja in kompletta fönsterbyten utefter varje villaägares behov. Som säljare hos oss bygger du upp din egen kundlista utifrån ett givet distrikt. Dina kunder är privatpersoner som är villaägare. Det betyder att du arbetar med uppsökande verksamhet och besöker kunden i dennes hem. Rollen som säljare innebär att du är rådgivande kring olika produkter och lösningar, samt jobbar mot tydliga mål. Du kommer att ingå i ett säljteam och har hjälp av en kompetent serviceorganisation.

Mockfjärds erbjuder ett introduktionsprogram innehållande utbildning, coachning och du lyder under regionchef.

Omfattning: Heltid, även vissa kvällar. Provanställning 6 månader. Körkort är ett krav.

Lämplig bostadsort är Lidköping med omnejd

Fast lön och provision.
Förmånsbil, Pc och Iphone tillhandahålles av Mockfjärds som arbetsverktyg.

Sista ansökningsdag: 23 sept 2018. Tillsättning snarast efter Ök.

Intervjuer och tillsättning sker löpande, ansök därför omgående.

För information: Regionchef David Skoog 072-740 56 57 alt david.skoog@mockfjards.se

Kvalifikationer:

Vi ser att du gärna har 3-årig gymnasial utbildning, eller annan utbildning/erfarenhet passande tjänsten. Vidare är det meriterande med erfarenhet av uppsökande säljverksamhet men det viktigaste är att du är trygg, social, förtroende- och relationsskapande samt ansvarstagande och att du behärskar svenska korrekt i såväl tal som skrift. Vi söker dig, kvinna eller man som är målinriktad och har ett stort eget driv. Det är viktigt att du har ett strukturerat arbetssätt och en vilja att arbeta offensivt med försäljning och kundanskaffning för att nå uppsatta mål.
Mer info
Område Lidköping
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 sept (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mockfjärds Fönstermästaren AB riktar sig mot villaägare i Sverige. Vi är ett expansivt familjeföretag från Dalarna som ingår i den världsledande VKR-Gruppen från Danmark. Vi växer ständigt och har många nya mål i sikte. Därför söker vi nu ytterligare medarbetare som vill vara med att förändra fönstersverige.
Företaget omsätter idag ca 500 miljoner kronor och sysselsätter ca 400 personer.

Mockfjärds Fönster AB ingår i Dovista-koncernen, som är en division inom VKR-Gruppen