Fordonstekniker till Mc-Konsult i Lidköping

Fordonstekniker till Mc-Konsult i Lidköping

Har du erfarenhet av Mc-mek och vill bli en del av ett härligt team? Då är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som fordonstekniker kommer din dagar vara fyllda av att serva, nymontera och reparera motorcyklar. Du kommer att jobba i en fräsch verkstadsmiljö med 4 andra kollegor och tillsammans med dem jobba med dagligt finarbete och serva "kundens ögonsten".

Din profil

Din profil:

Vi söker dig som är tekniskt kunnig, noggrann och är social. På Mc-konsult värdesätts ett glatt arbetsklimat, ett gott samarbete och stort engagemang av samtliga medarbetare.

Skallkrav:
  • Erfarenhet av Mc-mek
  • A-körkort
  • Engelska
Meriterande:
- Svenska

Villkor

Omfattning: Heltid
Tjänstgöringsort: Lidköping
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt överenskommelse
Mer info
Område Lidköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 30 jan 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mckonsult är en mc-butik för delar, mc-kläder och mc-hjälmar som drivs av motorcykelentusiaster. De jobbar ständigt med att bredda sitt sortiment och på så sätt ha det senaste inom motorcyklar och tillbehör. Mc-konsult värderar kvalitet och jobbar noggrant med att ta in tillförlitliga produkter. I deras verkstad erbjuder de hjälp av mekaniker med hög allmänkunskap och olika specialinriktningar för att på bästa sätt möta kundens behov.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.