Marknadsrespons söker finsktalande säljare!

Marknadsrespons söker finsktalande säljare!

Marknadsrespons AB är sedan starten 1996 numera ett väletablerat företag inom arrangemang av mässor i Sverige, Norge och Finland, huvudsakligen inom fastighet och HR. Verksamheten har idag 8 st anställda, och med erfarenhet från att ha arrangerat över 1000 lyckade mässor och events finns det mycket kompetens samlad inom företaget tillsammans med en ständig vilja att prestera ett bra resultat åt sina kunder. Med en liberal, öppen och kamratlig företagskultur ska Marknadsrespons uppfattas som smidiga och enkla att ha att göra med, samtidigt som man är en ambitiös och proffsig leverantör av mässor som det är lönsamt att arbeta ihop med.

Nu söker vi en framåtdrivande, social och engagerad säljare som kommer att ansvara för Marknadsrespons finska mässor. Här erbjuds du en variationsrik tjänst där du får möjligheten att utveckla verksamhetens mässarrangemang i Finland. Tjänsten kommer att innehålla många roliga möten och ett arbete under stor frihet med resor och flexibla arbetstider, där du tillsammans med engagerade och serviceinriktade kollegor förstärker Marknadsrespons position på marknaden. Kanske är det dig vi söker?

Läs mer på www.marknadsrespons.se


Dina arbetsuppgifter

I rollen som säljare ansvarar du för företagets finska mässor genom att sälja utställarplatser samt att närvara på mässorna i Finland i rollen som värd/värdinna. Uppskattningsvis rör det sig om ca 20 mässor per år, förhållandevis mindre mässor med ett 10-tal utställare där dem flesta sker på kvällstid. Mycket av arbetet sker på finska och inbjudningar/försäljningen sker främst via telefon och mail, både till befintliga/återkommande kunder samt nya. Du är även behjälplig med att ta fram inbjudningar, framställer marknadsmaterial och tar emot anmälningar. Du har tät kontakt med utställare och de anläggningar som anlitas samt agerar värd på mässorna där du strävar efter att alla ska trivas.

Din profil

För att passa in i rollen ser vi att du har erfarenhet av att arbeta med försäljning/service och strategisk utveckling av kundrelationer. Du har troligtvis erfarenhet av uppsökande försäljning och känner dig trygg i att leda event, vilket till exempel kan innebära att stå inför en publik och tala. Har du en utbildningsbakgrund mot försäljning/marknadsföring eller liknande är detta meriterande, men absolut inget krav. Tjänsten förutsätter obehindrade kunskaper i finska och svenska i både tal och skrift, god datorvana samt B-körkort.

Som person är du ansvarstagande, självgående och social. Du är relationsskapande och duktig på att skapa förtroende för din omgivning samt har en god kommunikationsförmåga. Vidare är du initiativtagande, har ett lösningsorienterat förhållningssätt och tycker det är roligt att tillhandahålla bra service. Du mår som bäst när teamet lyckas och arbetar prestigelöst för att tillsammans med dina kollegor uppnå ett bra resultat. För den här tjänsten värdesätter vi lokal förankring, men utesluter inte möjligheten att arbeta på distans.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryterare Staffan Arkelöv på 0736-607534.

Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen. Urval sker löpande med start vecka 30.

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med ca 2700 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Lidköping
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 24 juli 2022 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se