MaKe WeBo söker tysktalande kundtjänstmedarbetare

MaKe WeBo söker tysktalande kundtjänstmedarbetare

MaKe WeBo AB specialiserar sig på e-handel med svenska varor för export. Verksamheten har växt stadigt sedan starten 2004 och är idag en av de ledande aktörerna på marknaden. Med kunder över hela jordklotet arbetar MaKe WeBo ständigt med att ligga i framkant och att sätta kunden i fokus. I Lidköping är man ca 20 anställda och företaget är en del av en större e-handelskoncern i Sverige.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som kundtjänstmedarbetare arbetar du tätt tillsammans med övriga kollegor på avdelningen med att möta upp kunders frågor, orderhantering och administration. Du har hand om kundens första frågor om produkten till att ordern skickas ut till lagret för packning. Då företaget har kunder över hela världen, i synnerhet i USA, Schweiz och Tyskland, sker kontakten främst via e-post. Du kommer att arbeta i flera system beroendes på vilken site kunden handlar ifrån, korrigerar ordrar, har hand om återbetalningar samt håller kunden uppdaterad under processens gång.

Din profil

Vi söker dig som är engagerad, serviceinriktad och lösningsorienterad. För att lyckas i rollen är det viktigt att kunna ta egna beslut och bibehålla fokus i stressade situationer. Du är lyhörd mot kunder och kan hitta special-lösningar längs med vägen för att tillgodose deras behov. Vidare är du en lagspelare som bidrar till verksamhetens fortsatta utveckling och goda samhörighet genom att komma med idéer och ta egna initiativ.

För tjänsten är tidigare erfarenhet av service och kundtjänst meriterande, men absolut inget krav. Har du en eftergymnasial utbildning inom relevant område är det också meriterande. Vi ser framförallt att du har goda språkkunskaper i tal och skrift på engelska och tyska.

Tjänsten är på heltid dagtid med start enligt överenskommelse. Urval sker löpande, därför är du välkommen med din ansökan redan idag!

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 50 orter, med över 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.
Mer info
Område Lidköping
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se