Servicetekniker – inne

Servicetekniker – inne

Vi är i ett fortsatt expansivt skede och är efter inflyttning i våra nya fina lokaler redo att ytterligare förstärka organisationen med Servicetekniker – inne.

Arbetsuppgifter
Som inne-servicetekniker kommer du ingå i vårt serviceteam som främst arbetar i våra nybyggda lokaler med den utrustning som finns i en fordonsverkstad. Utrustningsmässigt innebär det allt från hjulinställare, induktionsvärmare, AC-stationer, avgasmätare till en stor bredd av annan utrustning. Arbetet är mycket varierande och du kommer jobba med reparation, felsökning och service. I arbetsuppgifterna ingår även att supporta kunder både via telefon och fjärrsupport via dator. En annan viktig del i arbetsuppgifterna är att hantera reservdelar vilket bl.a. innebär en hel del kontakter med våra leverantörer som främst finns i Europa.

Det är meriterande om du:
-
Har jobbat som servicetekniker alternativt fordonsmekaniker.
- Har goda tekniska kunskaper i elektronik, mekanik och/eller hydraulik.
- Erfarenhet av reservdelshantering är även meriterande.
- Har god datorvana.
- Goda kunskaper i engelska är ett önskemål.

Ansökan/frågor
Vi intervjuar kandidater löpande, så skicka in din ansökan/frågor till jobbansokan@carpart.se direkt. Ange servicetekniker-inne i rubriken. Du kan läsa mer om Lidköpings Carpart på vår hemsida www.carpart.se.
Mer info
Email Mejla Lidköpings Carpart AB
Område Lidköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.carpart.se
Sista ansökningsdag 5 jan (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lidköpings Carpart AB har sedan 1987 levererat verkstadsutrustning och service till fordonsbranschen där vi nu gör allt från helhetsentreprenad med att utforma och utrusta en verkstad från början till enstaka installationer, service, reparationer och ackrediterad kalibrering. Vi är idag drygt 35 anställda och omsätter ca 78 miljoner.