Transportplanerare sökes för kunds räkning

Transportplanerare sökes för kunds räkning

Nu söker vår kund i Kvänum en extra resurs under sommarperioden samt ett vikariat efter sommaren för en föräldrarledighet.

Är du en socialt orienterad människa med passion för kontakt och planering? Landsomfattande kund söker nu deras nästa medarbetare inom transportplanering och det kan vara du! Arbetsuppgifterna består av daglig planering av transporter, distribution och kommunikation mellan delaktiga parter. Som Transportplanerare har du ansvar för att de flöden som finns på avdelningen går smidigt framåt och utvecklas för var dag som går. Scrolla ner för att veta hur du söker till tjänsten!

Arbetsuppgifter
Transportplanering som inkluderar distribution, mellantransporter, tomgodsflöden, hemfrakter samt övriga transportflöden som ligger under din avdelnings ansvarsområde.

Dialogföring med kunder och andra intressenter om det skulle vara så att leveranstider eller ankomsttider inte hålls. Du har också ansvar för en eventuell extraorder och bokning/avbokning av transportresurser om behovet finns.

Formell kompetens
Gymnasieutbildning med inriktning mot Transport/Logistik/Ekonomi.
Minst 1-2 års erfarenhet utav liknande verksamhet inom transport och logistik.
Dokumenterad erfarenhet och kunskap i Officepaketet.

Personliga egenskaper
  • Engagerad.
  • Ordningsam.
  • Strukturerad.
  • Bra beslutsamhet.
  • Flexibilitet.
  • Förmågan att tänka både kort- och långsiktigt.
  • Behärskar svenska och engelska bra.
Avslutningsvis ser vi gärna att du har en bra samarbetsförmåga och gillar att arbeta i team. Relationerna som skapas på arbetet upprätthålls under goda förhållanden. Resultat triggar dig och du har en hunger att utvecklas. Du fokuserar på engagemang och att kunden ska få en så bra upplevelse som möjligt. Du ser helheten i arbetet samt är medveten om vad det kan kosta företaget vid misstag.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstid/heltid/Kvänum

Tillträdesdag
Början av juni

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Lidköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.