Nu söker vi inköpare!

Nu söker vi inköpare!

Är du en erfaren beställare som arbetat med inköp inom tillverkningsindustrin? Nu söker vi en trygg person som genom avrop säkerställer materialförsörjningen mellan produktion, lager och leverantör!

Om tjänsten
En vanlig dag hos vår kund kan innebära leveransbevakning, materialplanering, orderläggning och uppföljning internt med produktionsplanerare eller externa leverantörer. Du arbetar på operativ och strategisk nivå i samarbete med nyckelpersoner inom planering och produktion med fokus på kostnadseffektiva resultat.

Om dig
För denna roll ser vi gärna att du har en relevant högskole- eller universitetsexamen. Du har några års arbetslivserfarenhet från en liknande position. Du känner dig bekväm i rollen som inköpare och kan snabbt sätta dig in i verksamheten och arbetsuppgifterna. Meriterande är om du har erfarenhet av affärssystemet Pyramid och att du talar och skriver svenska samt engelska flytande.
Som person är du en lagspelare som brinner för att nå uppsatta mål, ha ordning och reda samt levererar med god precision. Du är noggrann, proaktiv och transparent samt har en god kommunikativ förmåga.

Om anställningen
  • Placeringsort: Lidköping
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Anställningsform: Visstid
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare Lina Melltoft, 0722-546271
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Lidköping
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Sista ansökningsdag 1 nov 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Uppdraget hos vår kund är en del av vår uthyrningsverksamhet, där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult. Där kommer du att få möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden, bredda ditt kontaktnät och stärka din yrkeskompetens.
Varmt välkommen att söka till oss!