Drivna maskinoperatörer sökes

Drivna maskinoperatörer sökes

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att producera enligt planering samt att sköta underhåll enligt instruktioner. Du ska tillsammans med dina arbetskamrater utveckla arbetsplatsen och arbetssättet gällande förbättringsarbete och arbeta målstyrt mot företagets och avdelningens uppsatta mål.

Din bakgrund

Vi söker dig som tycker om praktiskt arbete och har ett stort tekniskt intresse. Vi ser det som mycket meriterande om du har vana av truckkörning. Lernia strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Tjänsten kan innebära olika former av skiftgång, vi ser gärna därför att du är en flexibel och anpassningsbar person.

Personliga egenskaper

Som person är du ansvarstagande och noggrann i ditt arbete. Du tar med lätthet emot instruktioner och feedback samtidigt som du har viljan och förmågan att arbeta självständigt. Vi ser också att du är en problemlösare med god samarbetsförmåga, då du kommer att arbeta tillsammans med andra i arbetsgrupper. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Formell kompetens
  • B-körkort och tillgång till egen bil
  • Truckkort A & B
  • Gymnasial utbildning, gärna med industriell inriktning eller motsvarande yrkeserfarenhet.
Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Skaraborg

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Urval och intervjuer sker löpande Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så välkommen med din ansökan redan idag!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Mer information/kontaktperson

Sandra Kjellberg 0722549275

Lina Dahlén 07225462
Mer info
Område Lidköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 4 sept (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.