Lelycenter söker reservdelsansvarig till Lidköping

Lelycenter söker reservdelsansvarig till Lidköping

LELYCENTER SÖKER RESERVDELSANSVARIG TILL LIDKÖPING

Arbetsuppgifter

I din roll som reservdelsansvarig hos oss på Lelycenter Lidköping kommer dina arbetsuppgifter i huvudsak att innebära att:
  • Motta och skicka leveranser
  • Kund och internorder
  • Inventeringar
  • Hantera och reconda begagnad utrustning
  • Delta i utvecklingsarbetet för vår lagerhantering
Du kommer ha din bas och huvudsakliga arbetstid på vårt lager i Lidköping men resor och övernattningar kan förekomma då du även har ansvaret om satellit och lager i bilar över hela området.

VÄX TILLSAMMANS MED LELY!

Då vi växer och vill optimera tiden för våra servicetekniker så behöver vi nu dig som vill vara med och bygga denna nya unika tjänsten hos oss på Lelycenter Lidköping. Brinner du för kundservice som ger avtryck? Gillar du ordning och reda? Ta då chansen att vara med och väx tillsammans med oss på Lely. Vi erbjuder dig en tjänst i ett ledande familjärt företag med korta beslutsvägar där vi vill att du ska trivas och må bra på din arbetsplats.

Personliga egenskaper och kvalifikationer

För att du ska passa in i denna roll som reservdelsansvarig hos oss ser vi att du har några års erfarenhet av lagerarbete och är van att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Som person är du strukturerad, noga med ordning och reda, lösningsfokuserad och har ett tekniskt intresse.

Vidare ser vi att du är socialt kompetent och en relationsskapare. Har du kännedom om lantbruket och förstår dess vardag är det ett plus.

För tjänsten krävs även B-körkort, god engelska och datavana. Tidigare erfarenhet från affärssystemet Movex och truckkort är meriterande.

Om tjänsten

Tjänsten som reservdelsansvarig är en direktrekrytering där du blir anställd av oss på Lelycenter Lidköping. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Lidköping
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 24 jan 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lelycenter Lidköping är leverantör och servicepartner av innovativa produkter och tjänster till Sveriges mjölk och köttproducenter. Vi är ledande inom robotisering till mjölkgårdar, bland våra produkter finns Bla Lely Austronaut Lely Vector och Lely Collector. Vi är verksamma i Närke, Värmland, Dalsland, Bohuslän, Västra Götaland, Småland, Halland och Skåne. Vårt kontor finns i Lidköping och vi har servicetekniker, säljare och rådgivare strategiskt placerade från Ystad i syd till Torsby i norr.