Lelycenter söker försäljningsrådgivare till Västra Götaland

Lelycenter söker försäljningsrådgivare till Västra Götaland

LELYCENTER SÖKER FÖRSÄLJNINGSRÅDGIVARE TILL VÄSTRA GÖTALAND

Arbetsuppgifter

I din roll som försäljningsrådgivare hos oss på Lely kommer du att arbeta med projektering, kalkylering och försäljning av Lelys Milk&Cooling och Feed&barn produkter i Västra Götaland.

Du ingår i ett prestigelöst team där alla har ett eget ansvarsområde. Vi har högt i tak och tempo. Du ansvarar för utvecklingen av ditt geografiska område, säkerställer högsta kundnöjdhet och att våra säljmål uppnås. Du kommer även medverka vid kundevent och mässor, övernattningar förekommer.

VÄX TILLSAMMANS MED LELY!

Brinner du för försäljning, teknik, företagande och har ett intresse för lantbruk? Ta då chansen att vara med och väx tillsammans med oss på Lely. Vi erbjuder dig en tjänst i ett ledande familjärt företag med korta beslutsvägar där vi vill att du ska trivas och må bra på din arbetsplats. I tjänsten ingår tjänstebil och du blir kontinuerligt internutbildad.

Personliga egenskaper och kvalifikationer

För att du ska passa in i denna roll som försäljningsrådgivare hos oss ser vi att du har minst 3 års erfarenhet av försäljning, utbildning som Lantmästare, Agrotekniker eller annan relevant utbildning.

Som person är du självständig, initiativtagare, lösningsorienterad, ser möjligheter och är målfokuserad. Vidare ser vi att du är socialt kompetent och en relationsskapare.

För tjänsten krävs även B-körkort. God engelska och datavana. Cad är meriterande.

Om tjänsten

Tjänsten som försäljningsrådgivare är en direktrekrytering där du blir anställd av oss på Lelycenter Lidköping. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Lidköping
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 jan 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lelycenter Lidköping är leverantör och servicepartner av innovativa produkter och tjänster till Sveriges mjölk och köttproducenter. Vi är ledande inom robotisering till mjölkgårdar, bland våra produkter finns Bla Lely Austronaut Lely Vector och Lely Collector. Vi är verksamma i Närke, Värmland, Dalsland, Bohuslän, Västra Götaland, Småland, Halland och Skåne. Vårt kontor finns i Lidköping och vi har servicetekniker, säljare och rådgivare strategiskt placerade från Ystad i syd till Torsby i norr.