Lelycenter söker FMS produktionsrådgivare till Halland och Skåne

Lelycenter söker FMS produktionsrådgivare till Halland och Skåne

LELYCENTER SÖKER FMS PRODUKTIONSRÅDGIVARE TILL HALLAND OCH SKÅNE

ARBETSUPPGIFTER


I din roll som Farm Management Support (FMS) produktionsrådgivare hos oss på Lely hjälper du mjölkgårdarna i hela processen med bl.a. uppstart av nya system ex. mjölkningsrobot och Vector, genom att gå igenom programmen och justera funktionerna för gårdarna till att rådgöra och lyfta mjölkproduktionen till nästa nivå. Du arbetar med helheten inom mjölkproduktion, från utfodring och skötsel av kalvar och ungdjur till mjölkkor. Målet med rådgivningen är att produktionen på gårdarna utvecklas åt rätt håll - genom ökad avkastning och bättre lönsamhet.

Som produktionsrådgivare på Lely arbetar man självständigt men i nära samarbete med andra produktionsrådgivare. Du ingår i ett prestigelöst team där det är högt i tak och tempo.

VÄX TILLSAMMANS MED LELY!

Brinner du för svenskt lantbruk? Ta då chansen att vara med och väx tillsammans med oss på Lely. Vi erbjuder dig en tjänst i ett ledande familjärt företag med korta beslutsvägar där vi vill att du ska trivas och må bra på din arbetsplats.

Personliga egenskaper och kvalifikationer

För att du ska passa in i denna roll som FMS produktionsrådgivare hos oss ser vi att du har minst 3 års erfarenhet som produktionsrådgivare, utbildning som Lantmästare, Agronom eller annan relevant utbildning.

Som person är du självständig, initiativtagare, lösningsorienterad, ser möjligheter och är målfokuserad. Vidare ser vi att du är socialt kompetent och en relationsskapare.

För tjänsten krävs även B-körkort. God engelska och datavana.

Om tjänsten

Tjänsten som FMS produktionsrådgivare är en direktrekrytering där du blir anställd av oss på Lelycenter Lidköping. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Lidköping
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 jan 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lelycenter Lidköping är leverantör och servicepartner av innovativa produkter och tjänster till Sveriges mjölk och köttproducenter. Vi är ledande inom robotisering till mjölkgårdar, bland våra produkter finns Bla Lely Austronaut Lely Vector och Lely Collector. Vi är verksamma i Närke, Värmland, Dalsland, Bohuslän, Västra Götaland, Småland, Halland och Skåne. Vårt kontor finns i Lidköping och vi har servicetekniker, säljare och rådgivare strategiskt placerade från Ystad i syd till Torsby i norr.