InQuire AB söker systemutvecklare till Lidköping

InQuire AB söker systemutvecklare till Lidköping

Tjänstebeskrivning

Som systemutvecklare hos oss kommer du arbeta med systemutveckling och lösningsarkitektur inom främst Web- och SQL- relaterade projekt, både interna och externa. Projekten kan vara både rena systemutvecklingsprojekt eller projekt där systemutveckling är en liten del av projektet.

I det dagliga arbetet kommer du ha nära samarbete med både medarbetare, kunder och leverantörer där du är lyhörd för deras önskemål samt analyserar deras processer och genom din expertis hjälper dem till bästa lösningen.

Tjänsten är placerad i Lidköping och du rapporterar till CTO.

Kvalifikationer

Du har en relevant utbildning inom IT/systemutveckling och har gärna några års yrkeserfarenhet inom systemutveckling.

Teknikerna vi arbetar med är MS T-SQL, HTML5, AngularJS, REST, JSON och XML. Har du kunskaper inom JQuery Mobile, Nginx, MS SQL DBA och MS Access är det meriterande.

Som person är du en lösningsfokuserad, drivande och kommunikativ lagspelare. Du är nyfiken och vill både utmanas och utvecklas i ditt arbete, du gillar tekniska utmaningar. Vidare trivs du i en roll där du interagerar med både interna och externa kunder och har förmåga att presentera dina tekniska lösningar på ett pedagogiskt sätt.

Ansökan och kontaktperson
I den här rekryteringen samarbetar InQuire AB med rekryteringsföretaget Premier. Du kommer att bli anställd hos InQuire AB.

Du söker tjänsten genom Premiers hemsida, www.premier.se. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Petra Sivefäldt, tfn 0500-27 14 20 eller e-post petra.sivefaldt@premier.se.

Sista ansökningsdag är den 18 augusti men då vi arbetar med löpande urval rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR ber vi dig att utesluta de fyra sista siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 7 orter och är idag ca 700 anställda. Premier är en helhetsleverantör inom personaltillsättning där vi erbjuder både rekryterings- och konsultlösningar inom många olika tjänsteområden, t ex teknik, ekonomi, försäljning/marknad, HR, industri, lager/logistik och administration. Vår målsättning är att överträffa våra kunders, kandidaters och medarbetares förväntningar och alltid erbjuda bästa möjliga bemötande.
Mer info
Kontaktperson Petra Sivefäldt
Telefon 0500-27 14 20
Område Lidköping
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Premier Service Sverige AB
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

InQuire är en innovativ utvecklingspartner inom leveranslogistik. Vi arbetar tätt med namnkunniga företag inom detaljhandeln med Norden och Europa som bas. Med vår kompetens och erfarenhet, samt våra metoder och verktyg, hjälper vi våra kunder att hålla sina löften. Vi ser utmaningar och möjligheter i logistikens alla flöden och ställer oss alltid frågorna: Är detta flöde verkligen optimalt? Borde det inte kunna justeras och förbättras?

Vi kallar det "THE INQUIRE WAY"!

Läs mer på www.inquire.se