Kvalificerad Redovisningsekonom

Kvalificerad Redovisningsekonom

Beskrivning
Du kommer att arbeta med redovisning och koncernbokslut, analyser samt intern- och extern rapportering för Handhelds svenska och utländska bolag. Du arbetar tillsammans med övriga kollegor på ekonomiavdelningen i Lidköping och en stor del av arbetet sker på engelska, som är vårt koncernspråk. Vi arbetar i det molnbaserade ERP-systemet NetSuite och i Officepaketet. Du rapporterar till CFO.

Profil
Vi söker dig med gedigen erfarenhet av redovisning och finansiell rapportering. Du är noggrann och självständig men gillar också att jobba i team. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och tror att du som person är positiv, kreativ, lösningsorienterad och att du har en hög social kompetens. För att lyckas i rollen tror vi att du är kommunikativ och ansvarstagande. Du har bra förmåga att kommunicera på både engelska och svenska. Att du gillar ett högt tempo och är förändringsbenägen är en självklarhet då vi förväntas ha en fortsatt stark tillväxt de närmaste åren.

Krav
  • Högskole- eller universitetsexamen med inriktning på redovisning eller motsvarande
  • Dokumenterad arbetslivserfarenhet av koncern- och externredovisning
  • Flytande svenska och goda kunskaper i engelska
  • Goda kunskaper i Officepaketet
Ansökan
Tjänsten tillsätts under första kvartalet 2020. För mer information om tjänsten, kontakta Christer Florén, Handheld Group AB, telefon: 0510 – 54 71 70.

Sista ansökningsdag är den 26 februari, men vi behandlar ansökningar löpande.

Skicka ansökan till: work@handheldgroup.com
Mer info
Telefon 0510-54 71 70
Email Mejla Handheld Group AB
Område Lidköping
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 feb 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Handheld är en svensk koncern och en ledande global leverantör av stryktåliga mobila handdatorer och tablets.

Våra produkter tål arbete i de tuffaste förhållanden, och används inom exempelvis bygg, logistik, säkerhet, kollektivtrafik mm.
Handhelds huvudkontor ligger i Lidköping och vi har säljkontor och återförsäljare runtom i världen. Läs mer om Handheld, våra produkter och hur de används här: www.handheldgroup.com/se