Hammarplast Medical AB söker en processoperatör

Hammarplast Medical AB söker en processoperatör

Tjänstebeskrivning

Hammarplast Medical AB söker en processoperatör till sin produktion i Lidköping.

Arbetet som processoperatör innefattar att hålla igång produktionen genom kvalitetsövervakning, materialförsörjning, logistikhantering och genom att jobba proaktivt med förbättrings och underhållsarbete.

Arbetstiderna är initialt ständig natt med reservation för att detta kan förändras i framtiden.
Tjänsten är ett konsultuppdrag med start 20180301 eller enligt överenskommelse.
Introduktion och träning sker på dagtid.
Till att börja med är uppdraget på 6 månader med god chans till förlängning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en teknisk utbildning på gymnasienivå alternativt motsvarande erfarenhet. Vi hoppas finna dig som har några års erfarenhet av tillverkningsprocess termoformning och/eller formsprutning. Om du har tidigare erfarenhet av verktygsbyte och förebyggande maskin/ verktygsunderhåll ser vi det som mycket meriterande.

Denna tjänst passar dig som har en grundtrygghet i dig själv och ett stort inre driv. Du är van vid att ta ansvar och är noggrann i ditt utförande. Du är en kreativ problemlösare och givetvis har du ett stort tekniskt intresse.

Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att ringa konsultchef Sara Stenlund tel 0727007838. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 18 januari. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Krav

B-körkort
Truckkort A+B
Travers
Mer info
Område Lidköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Premier Service Sverige AB
Sista ansökningsdag 18 jan (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Hammarplast Medical är specialiserad på automatiserad produktion av plastdetaljer i höga volymer. Företaget använder sig av två olika produktionsmetoder; termoformning och formsprutning. I över 20 år har vi producerat och monterat medicintekniska plastdetaljer i renrum.

Vi har fyra produktionsställen; Lidköping, Bredaryd och Hägersten i Sverige samt Tallin i Estland.