Kvalificerad revisor / revisorsassistent

Kvalificerad revisor / revisorsassistent

Tjänstebeskrivning

Vi erbjuder en trevlig arbetsplats, kontinuerlig vidareutbildning och obegränsade utvecklingsmöjligheter. Som revisior/revisorsassistent arbetar du med varierande och egna uppdrag. Tjänsten innefattar revision och konsultationer hos våra kunder som är främst små och medelstora ägarledda företag inom många olika branscher. Eftersom kundkontakt är en stor del av vårt arbete är det viktigt att du är positiv, utåtriktad och har lätt för att knyta kontakter. Du utgår huvudsakligen från vårt kontor i Lidköping.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är kvalificerad revisor eller revisorsassistent. Du har en högskoleutbildning inom ekonomi och gärna några års erfarenhet från arbete på revisionsbyrå. Som person är du förtroendeingivande, positiv och kommunicerar tydligt. Arbetet kräver att du är analytisk och noggrann. Du är nyfiken och gillar att utvecklas i ditt yrke. Då arbete ibland utförs hos kund behöver du ha B-körkort och tillgång till bil.

Krav

Relevant högskoleutbildning inom ekonomi
Erfarenhet av arbete på revisionsbyrå är meriterande
B-körkort och tillgång till bil
Analytisk, ansvarsfull, driven med god samarbetsförmåga
Flytande svenska i tal och skrift

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Telefon 0510-60500
Område Lidköping
Yrkesroll Ekonomi, Revision
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.haga-ekonomi.se
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Den privatägda byrån i Lidköping med den breda kompetensen. Vi erbjuder dig i stort sett alla tjänster inom redovisning, revision och skatterådgivning. Bolaget startade 1990 och sysselsätter idag 14 personer.

Våra kunder representeras i de flesta branscher och vi arbetar med alla typer av företag och organisationer, med tyngdpunkt på lokal förankring.

Våra tjänster är kvalitetssäkrade genom de externa kontrollorganen SRF och FAR.

När det gäller lagar och regler kan du tryggt lita på att vi är uppdaterade. Utveckling och digitalisering är en ständigt pågående process för att vi ska ligga i framkant.