Servicetekniker & Diagnostekniker

Servicetekniker & Diagnostekniker

Till vår nybyggda och moderna verkstad söker vi nu följande:

  • Servicetekniker
Vi söker dig med fordonsteknisk utbildning och en stor passion för bilar. Gärna med några års erfarenhet som fordonstekniker, även tidigare renovering av klassiska bilar är en positiv erfarenhet. Har du tidigare erfarenhet från märkesverkstad för Mercedes-Benz, Alfa Romeo, Jeep eller Dodge är det en merit.

  • Diagnostekniker
Det vi önskar av dig är att du har fordonsteknisk utbildning och gärna några års erfarenhet som fordonstekniker. Likaså erfarenhet från el- och datafelssökning, diagnoser och problemlösningar.

För alla dessa tjänster gäller att Du som person är ansvarsfull och noggrann i ditt arbete, att Du är serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Vidare är Du flexibel, trivs med att ha flera olika arbetsuppgifter och arbetar framför allt med Kunden i focus
Mer info
Email Mejla HRM
Område Lidköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 mars (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HRM Bil i Lidköping är ett företag i ständig utveckling !
Efter att vår nya bilhall och verkstad på 2100 kvm ute i Kartåsen öppnades i december 2018 och att vi även introducerade två nya bilmärken i form av Alfa Romeo och Jeep i januari i år, ser vi oss nu behöva förstärka vår organisation ytterligare inför ett spännande 2019 !

HRM Bil är ett bilhandelsföretag med stark lokal förankring. Vi är numera återförsäljare för Alfa Romeo, Jeep och Dodge hela programutbud inklusive den mycket populära Dodge Ram.
HRM Bil är även auktoriserad verkstad för Mercedes Benz, Alfa Romeo,Jeep och Dodge.
Vi renoverar och säljer även klassiska bilar i stor omfattning och har en stor förkärlek till sportbilar som vi har förmedlat många till nöjda kunder genom åren.