GJ Maskin AB söker Servicetekniker

GJ Maskin AB söker Servicetekniker

GJ Maskin AB grundades 1968 och är ett privatägt fullserviceföretag som marknadsför starka, mångsidiga och funktionella produkter inom lantbruk, skog, entreprenad och truckar. GJ Maskins vision är att genom kompetens och erfarenhet generera nöjda kunder och på så sätt vara en ledande kraft på marknaden. Företaget finns etablerat med fullserviceanläggningar i Falköping, Skövde, Lidköping, Ulricehamn, Jönköping och Eksjö. Omsättningen 2018 var på koncernnivå 250 MSEK. GJ Maskin AB har idag totalt 58 anställda och är anslutna till kollektivavtal via Motorbranschens Arbetsgivareförbund.

Arbetsuppgifter

Tillsammans med övriga servicetekniker utför du huvudsakligen arbeten i verkstaden, innefattande service, reparation och felsökningar. Du dokumenterar arbeten och håller ordning i verkstaden och servicebussar.

Vi ser gärna att du har en bakgrund inom maskinservice med några års erfarenhet. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift och god datavana. Meriterande med behörigheter såsom travers mm.

Som person tror vi att du är noggrann, ordningssam och en glad och positiv lagspelare som är serviceinriktad, självgående och engagerad. Du tycker om att lösa problem och har ett intresse för branschen.

B-körkort är ett krav.

Arbetet är på heltid och dagtid med start enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du ha ett omväxlande arbete i en spännande bransch och bra lokaler där du får vara delaktig i arbetet tillsammans med ett härligt gäng erfarna medarbetare så är du välkommen med din ansökan.
Mer info
Kontaktperson Fredrika Vilsson
Telefon 0515-777826
Email Mejla Fredrika Vilsson
Område Lidköping
Yrkesroll Fordon, Mekaniker, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.gjmaskin.se
Sista ansökningsdag 8 mars 2020 (19 dagar kvar)