Ekonomichef till Götene Vatten & Värme AB

Ekonomichef till Götene Vatten & Värme AB

Ekonomichef till Götene Vatten & Värme AB

Vill du tillhöra ett framstående företag som jobbar med samhällsviktiga frågor och vara med på en spännande tillväxtsresa där du kommer ha en central funktion? Götene Vatten & Värme AB söker nu en driven och initiativtagande ekonomichef som vill vara med och utveckla organisationen och arbeta för en hållbar tillväxt i Götene Kommun.

Arbetsbeskrivning:

Götene Vatten & Värme AB står inför en spännande framtid och behöver stärka sin organisation. Som ekonomichef har du en varierande roll där du ansvarar för ekonomin på en arbetsplats med öppet klimat, du kommer jobba nära verksamheten och ingå i ledningsgruppen. Du ska aktivt vara med och utveckla och implementera företagets riktlinjer inom ekonomiområdet. Du leder ekonomiavdelningen, har personalansvar för en mindre gruppering medarbetare och rapporterar direkt till VD.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Ansvarig för den löpande redovisningen
  • Ansvarig för bokslut
  • Budget och prognoser
  • Moms och skatt
  • Framtagande av uppföljningar, rapporter till ledning och styrelse
  • Bistå revisor vid bokslut
Kvalifikationer:

Vi söker dig som har civilekonomisk högskoleexamen. Du har minst fem års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och det är meriterande om du kommer från en controllerbakgrund. Det är meriterande om du har erfarenhet från energisektorn, och gärna som projektcontroller.

Som person är du driven, har stark analytisk förmåga och hög integritet. Du vågar ta för dig och kan hantera interna samt externa kontaktytor på ett pedagogiskt och professionellt sätt. Vi ser gärna att du har stort intresse av energifrågor och jobba med hållbar samhällsutveckling, det är meriterande om du tidigare har arbetat inom energisektorn. Du engagerar dig i ditt arbete och är en prestigelös lagspelare som tar fullt ägandeskap för dina arbetsuppgifter.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Du erbjuds

En spännande och utvecklande tjänst där du kommer att få vara med och påverka bolagets framtid. Du kommer att tillhöra ett bolag med en dynamisk och innovativ arbetsmiljö tillsammans med engagerade kollegor och god stämning.

Omfattning:
Heltid


Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Sista ansökningsdag:
2018-10-01, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Malin Fogelin, malin.fogelin@randstad.se, eller Petra Pettersson, petra.pettersson@randstad.se, telefon: 020-170 70 70
Mer info
Område Lidköping
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 5 okt (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.