Fyrkantens Ventilation söker servicetekniker

Fyrkantens Ventilation söker servicetekniker

Tjänstebeskrivning

Vill du jobba i en roll där du får arbeta med allt från stora till små projekt? Drivs du av att ge bästa möjliga service till våra kunder? Då har du hittat rätt. Vi behöver utöka vårt team med servicetekniker.

Som servicetekniker kommer du jobba med olika typer av servicearbeten. Arbetet utför till stor del självständigt och du kommer planera dina uppdrag själv och rapportera till din chef. Du kommer självklart ha tät kontakt med dina kollegor då vi samarbetar och hjälper varandra när det behövs.

Kvalifikationer

Vi söker dig som trivs i en roll där du får arbeta självständigt och driva ditt eget arbete framåt. Du har heller inga problem att samarbeta med dina kollegor. Vi värdesätter att du är prestigelös i ditt arbete och kan ta tag i det som behövs göras. Du är strukturerad, kvalitetsmedveten och ansvarstagande.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha erfarenhet av installationer och erfarenhet av ventilationsbranschen. Du behöver även ha erfarenhet av reglersystem och ett stort intresse för energitekniska lösningar. Har du OVK-behörighet och kylbehörighet är det meriterande.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa Magnus Fagerberg tel 070-7858637. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.
Mer info
Kontaktperson Magnus Fagerberg
Telefon 0707-85 86 37
Område Lidköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Premier Service Sverige AB
Sista ansökningsdag 24 mars (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fyrkantens Ventilation är ett familjeföretag som bildades 1980 och har sitt säte i Mellby, ca en mil sydväst om Lidköping. Idag är vi ca 65 anställda och har en omsättning på 145 mkr. Fyrkanten arbetar främst i Västsverige och finns idag representerat med kontor och verkstad i Lidköping och Trollhättan. Vi utför projektering, tillverkning, montering och driftsättning/injustering av alla typer av ventilationsanläggningar.

Fyrkantens Ventilation har som mål att förbli ett av regionens ledande företag inom luftbehandlingsteknik genom att verka för att varje uppgift som erhålls ska utföras på ett sådant sätt att den blir en god referens för nya kunder.