Fyrkantens Förvaltning söker fastighetsekonom till Lidköping

Fyrkantens Förvaltning söker fastighetsekonom till Lidköping

Tjänstebeskrivning

Vi söker en fastighetsekonom till Lidköping. Du kommer arbeta tillsammans med ett tight team med olika specialistroller. Rollen är relativt ny inom enheten vilket gör att du har stor möjlighet att påverka och utforma arbetsuppgifterna.

Som fastighetsekonom kommer du ansvara för granskning, hantering och bevakning av samtliga befintliga och nya hyresavtal. Andra arbetsuppgifter som ingår i tjänsten är:
  • Rapportering av avtalsförändringar
  • Ekonomiska kalkyler, analyser och bedömning av ekonomiska konsekvenser, både kortsiktiga och långsiktiga
  • Övergripande planering av lokalförsörjningsprocessen
  • Utveckla rutiner gällande uppföljning av projekt
  • Uppföljning av energikostnader och ansvara för hantering av projekteringsgarantier
  • Utveckla ekonomiska rutiner
  • Arbeta med värderingsnyckeltal och analysera årsredovisningen
Du kommer vara stationerad på Rörstrandsområdet där vi har vårt fastighetskontor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom fastighetsekonomi samt har arbetat med liknande uppgifter tidigare. För att vara aktuell behöver du ha en god förståelse och kunskap inom fastighetsekonomi och hyresjuridik. Goda kunskaper i Excel samt behärskar det svenska språket i tal och skrift är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, inställning till arbete och din motivation. Då du kommer ha kontakt med både interna och externa kontakter ser vi att du är kommunikativ och har en god samarbetsförmåga. Du arbetar självständigt och är både noggrann och arbetar på ett strukturerat sätt. Vi värdesätter att du kommer med egna initiativ och driver projekt framåt.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa Magnus Fagerberg tel 070-7858637. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 28 april. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.
Mer info
Kontaktperson Magnus Fagerberg
Telefon 0707-85 86 37
Område Lidköping
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Premier Service Sverige AB
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fyrkantens Förvaltning är ett familjeföretag som finns på Rörstrandsområdet i Lidköping. Idag är vi ca 20 anställda och har en omsättning på 90 mkr. Vi äger och förvaltar ca 155 000m2 och har ytor bestående av lägenheter, lokaler, butiker, kontor, bibliotek, skola m.m.

Koncernen Fyrkantens Förvaltning AB är idag en stark partner för fastigheter och ventilation.