Montör till Jimec AB

Montör till Jimec AB

Har du ett stort teknisk intresse? Vill du komma till ett familjärt företag där du får vara med att bygga ihop hela maskiner från start? Vad bra, då är detta rätt tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som montör på Jimec AB kommer du först och främst att montera företagets olika specialmaskiner. Där sätter du ihop hela maskinen med hjälp av ritningar och instruktioner. Viss bearbetning kan även bli aktuell, framförallt svarv, svets och fräsjobb. Majoriteten av tiden jobbar du inne i Jimecs lokaler men det kan även förekomma viss installation och service på plats ute hos kund.

I början av din anställning kommer du att få gå bredvid dina kollegor för att på bästa sätt komma in i dina arbetsuppgifter.

Din profil

Skallkrav:
  • Teknisk eller industriell gymnasieutbildning
  • Stort tekniskt intresse
  • Kunskap inom ritningsläsning
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
Meriterande:
  • Eftergymnasiell utbildning inom el, automation eller industri
  • Kunskap av svarv, svets och fräsning
För att trivas i rollen som montör på Jimec ser vi först och främst att du har ett stort tekniskt intresse. Vidare är det av vikt att du är engagerad, självgående och driven. Du kommer att ha kundkontakt vilket innebär att du har en bra social förmåga och kan bemöta olika typer av kunder. På Jimec gillar de ordning och reda och det gör du också. Ärlighet är en egenskap som är avgörande för att lyckas i rollen, var inte rädd för att erkänna om du gjort fel.

Villkor

Ort: Lidköping
Start: Februari eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, dagtid
Lön: Enligt överenskommelse

Urval kommer att ske löpande, du är välkommen in med din ansökan redan idag.
Mer info
Kontaktperson Joel Skogmalm
Telefon 0735-16 89 95
Område Lidköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jimec AB är ett litet familjeföretag i Lidköping. De är vi heltäckande inom robotautomation, specialmaskiner, produktionsutrustningar och förpackningsmaskiner. Där de levererar lösningar inom olika branscher.

Mer information om företaget lämnas vid intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.