Maskinkonstruktör med intresse för hydraulik!

Maskinkonstruktör med intresse för hydraulik!

Är du en positiv och driven ingenjör med stort intresse för konstruktion? I så fall är detta jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som konstruktör hos vår kund kommer du att arbeta med:
 • Val av komponenter och dimensionering av hydrauliska komponenter och system
 • Ta fram hydraulikschema och delta i framtagning av sammanställningsritningar, montageunderlag och manualer
 • Jobba i projektgrupp för att ta fram och diskutera lösningar med projektgruppen.
 • Delta vid provning/driftsättning av utrustning.
 • Utvärdering, verifiering och valideringsarbete i samband med driftsättning.
I tjänsten förekommer resor i begränsad utsträckning.
Första tiden kommer du att få gå bredvid och lära dig av dina kollegor. Du kommer även få en introduktion som är anpassad efter din kunskapsnivå och bli väl omhändertagen i ett glatt och kompetent team som gärna agerar bollplank.

Din profil

Skallkrav:
 • Lägst YH- mot maskinkonstruktion
 • Svenska och engelska i tal och skrift
 • Svenskt medborgarskap
 • Körkort B
Meriterande:
 • Erfarenhet av hydraulikkonstruktion
 • Ha en praktisk läggning och stort intresse för teknik.
 • Arbetat i projektform i tvärfunktionella grupper
Vi söker dig som är en driven person med ett stort intresse för teknik och mekanik. Som känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter och vågar att ställa krav på konstruktionen.
Du är utåtriktad och har lätt att skapa kontakt med nya människor. Du ska kunna ta egna initiativ, vara driven och kvalitets och säkerhetsmedveten.

Villkor

Villkor:
Start: Omgående, eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Lidköping
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpnade och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Rasmus Lindholm
Telefon 0722-066998
Område Lidköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 feb (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Lidan Sepson Egineering är en stark aktör inom sin bransch och erbjuder sina globala kunder kompletta lösningar från kundanpassad konstruktion till färdigmonterad slutprodukt.
Deras huvud kunder finns inom marinen både militära och civila marknaden. Ex. på produkter är elektriska och hydrauliska vinchlösningar.
Även hanteringssystem till ubåtar och fartyg för de mest krävande miljöer.
Företaget ligger i Lidköping och har idag 12 ingenjörer och dem sitter i fräscha lokaler. Det är en miljö präglat av engagemang och vilja att ständigt förbättras.
Lidan Sepson Engineering erbjuder en öppen arbetsplats där samarbete och gemenskap är viktig. Det finns goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.