Ekonomichef till Floby Rescue

Ekonomichef till Floby Rescue

Vi söker nu en driven ekonomichef till vår attraktiva kund Floby Rescue. Har du ett intresse för teknik, kanske rentav för produktion och säkerhet? Har du arbetat med ekonomi i 5 år och är redo för nästa steg i din karriär? Då har vi en tjänst för dig! . Sedan augusti 2017 ingår Floby Rescue i en stor industrikoncern, vilket ställer tydliga krav på rapportering. Nu söker vi dig som vill vara med på en spännande utvecklingsresa på ett mindre industriföretag som producerar en ofta avgörande produkt för säkerhet och välmående. Låter detta som en tjänst för dig? Då ser vi fram emot en kaffe och ett samtal ihop med dig!

Omfattning:
Heltid, start enligt överenskommelse och tjänsten är tillsvidare.

Arbetsbeskrivning:

Här välkomnas du till Floby Rescue som tillverkar och säljer kundanpassade brand- och räddningsfordon och som i år har 100-års jubileum som företag. Bilarna är utrustade med senaste tekniken och är mycket eftertraktade kvalitetsbilar på den skandinaviska marknaden. Floby Rescue har cirka 50 medarbetare anställda och kontoret såväl som produktionen ligger i Floby.

Exempel på dina arbetsuppgifter:
  • Löpande redovisning, bokslut samt framtagande av relevanta KPI:er.
  • Plats i ledningsgruppen, styrelsearbete och deltagande i styrelsemöten.
  • Nära samarbete med VD för att utveckla verksamheten.
  • Stort ansvar för hela bolaget, omsättning 100 miljoner/år.
  • Lönehantering både kollektiv och tjänstemän.
Kvalifikationer:

Här behöver du:
  • Högskoleutbildning inom ekonomi.
  • 5 års arbetslivserfarenhet av relevant ekonomiarbete (lönehantering, bokslut, analyser).
  • God svenska samt engelska i såväl tal som skrift.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person tror vi att du har ett naturligt driv som troligen yttrar sig i att du gärna tar för dig och är nyfiken på ditt arbete. Vi tror även att du är en person som sätter laget före jaget och motiveras av att kunna hjälpa dina kollegor. Visst ser du även alltid människan bakom affären och möjligheten bakom mötet? Då kommunikation är avgörande för hur väl man levererar mot kunder tror vi också att du är en givet god kommunikatör. Stämmer detta in på dig? Då kommer du bli en mycket uppskattad kollega hos Floby Rescue.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
2018-10-12, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Malin Fogelin | malin.fogelin@randstad.se |
Mer info
Område Lidköping
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 12 okt (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi ser det som meriterande (ej krav) om du har tidigare erfarenhet från en producerande verksamhet.