Administratör till Skaraborgs Flygflottilj, F7

Administratör till Skaraborgs Flygflottilj, F7

Vi söker dig som vill vara Flottiljstabens Genomförandeavdelnings (A 3) administrativa stöd i ledning och utveckling av verksamheten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som administratör är din uppgift att stödja genomförandeavdelningen (A 3) i dess olika verksamheter, såväl inom F 7 och Såtenäs garnison som vid kontakter med andra enheter inom Försvarsmakten, övriga myndigheter och organisationer.

Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och innefattar bland annat att omhänderta inkomna ärenden till genomförandeavdelningen samt vara delaktig i avdelningens interna arbete och projekt. Arbetet består av dels rutinmässiga arbetsuppgifter men också av verksamhetsrelaterade uppgifter som bereds med kort tidshorisont.

Som administratör förväntas du också bland annat bistå och samordna aktiviteter, förbereda möten, föra protokoll och distribuera dessa.

Kvalifikationer
  • Erfarenhet av arbete som administratör, assistent eller likvärdigt arbete
  • Mycket goda kunskaper i Office-paketet
  • Mycket goda kunskaper att uttrycka dig i tal och skrift, i såväl svenska som engelska
  • Körkort B
Meriterande
* Tidigare yrkeserfarenhet i Försvarsmakten eller annan myndighet.

Personliga egenskaper
Som administrativ representant för genomförandeavdelningen (A 3) och i dina kontakter inom och utanför flottiljen ställs krav på god samarbetsförmåga, gott bemötande och en stor integritet.
Arbetet innebär också att du är drivande, initiativtagande och har en god förmåga att arbeta självständigt och strukturerat. Som person ser vi även att du lyhörd, flexibel och har lätt för att kommunicera. För att trivas i rollen är du social och har en hög servicekänsla.

Du är en god representant för Försvarsmakten och står bakom Försvarsmaktens värdegrund och synen på allas lika värde.
Vid urval kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper.

Övrigt
Anställning: Civil befattning, tillsvidare, heltid, 6 månaders provanställning tillämpas
Tillträde: snarast eller efter överenskommelse
Arbetsort: Såtenäs
Individuell lön tillämpas

Tjänsten innebär krav på god fysisk förmåga, genomförande av tjänsteresor, internationell tjänstgöringsskyldighet samt deltagande i utbildning och övning i krigsorganisation.

Kontaktpersoner
Förfrågningar om befattningen kan göras till chefen för A 3, Henrik Alm, tfn 0510-47 77 27 alternativt 070-886 98 37, eller stf C A 3 Charlotta Malmgren 0510-47 71 35.

Fackliga representanter
Officersförbundet OFR/O, Jan Möller, tfn 0704 - 614 400
Försvarsförbundet OFR/S, Per Gunnarsson, tfn 0510 - 47 77 08
SACO, Ulf Svensson, tfn 0510 - 47 74 63
SEKO, Kurt Ragnarsson, tfn 0510 - 47 78 78

Välkommen med din ansökan senast 2019-11-10. Din ansökan ska innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Som administratör är du placerad på Genomförandeavdelningen (A 3) som ingår i Flottiljstaben.

Genomförandeavdelningen (A 3) består av 10 medarbetare stödjer stabschef och C F 7 med ledning av planerad verksamhet och uppkomna händelser främst inom innevarande verksamhetsår. A3 är en resurs för att lösa flottiljens uppgifter och utgör chefens genomförandeorganisation.
Andra uppgifter inom A3 är handläggning inom områden som försvarsplanering, beredskap, insatser och stöd till samhället.
Flottiljstaben är förbandschefens resurs för att lösa flottiljens uppgifter och utgör chefens ledningsorganisation. Enheten består av ca 65 medarbetare och ansvarar för bland annat samordning och ledning av flottiljens uppgifter.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

På Skaraborgs flygflottilj, F 7, baserar två Gripendivisioner för insats och utbildning av svenska och utländska Gripenpiloter. Med Tp-84 Hercules genomför vi nationella och internationella transportinsatser. Våra radarspanings- och signalspaningsflygplan baserar på Malmen medan statsflyget baserar på Arlanda för transport av Hovet och regeringen. F 7 genomför grund- och befattningsutbildning av pliktinkallade rekryter. Vi ansvarar även för Gripensupporten i Thailand och för den svenska personalen vid det internationella transportflygsamarbetet Heavy Airlift Wing i Ungern.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Mer info
Område Lidköping
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.forsvarsmakten.se/sv/
Sista ansökningsdag 10 nov 2019 (18 dagar kvar)