Business Analyst till Eurofins Environment

Business Analyst till Eurofins Environment

Eurofins är en av världens största laboratoriegrupper med cirka 45 000 anställda i 47 länder och mer än 800 laboratorier över hela världen. I Sverige utför vi analyser på våra laboratorier i Lidköping, Jönköping, Uppsala, Kristianstad, Luleå och Linköping. Huvudkontoret är lokaliserat i Lidköping. Vi erbjuder kemiska och mikrobiologiska analyser inom olika områden - lantbruk, livsmedel och miljö.

Vi är en verksamhet som expanderar kraftigt i vår mission att bidra till global hälsa, erbjuder goda utvecklingsmöjligheter i en internationell koncern och olika förmåner. Nu ska vi utöka IT-solutions avdelningen och söker en Business Analyst med placering i Lidköping på Eurofins Environment. Totalt är vi 16 personer fördelade på tre team varav elva i Lidköping.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att vara länken mellan den dagliga verksamheten och systemutvecklarna. Du har en stor roll vid utveckling av nya och befintliga system, ta emot kravställningar och projektleda olika insatser. Du är med när system ska upphandlas och uppdateras genom att göra analyser. Dokumentation och utbildning för användarna hör också till arbetsuppgifterna. Det kan även ingå testning av funktionalitet, ta fram mallar för testning, utforma krav och kriterier. Då arbetet innebär stor frihet under ansvar krävs att du är driven, har en egen planeringsförmåga och struktur samt en god social förmåga då du träffar många människor. Vidare är du lösningsfokuserad och har en allmänt bred kunskap.

Är du utbildad systemutvecklare/systemvetare, civilingenjör eller har många år från liknande bransch, då kan denna tjänst vara rätt för dig. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter från laboratorie- eller processindustri. Du har goda datorkunskaper, framförallt i Excel. Även goda kunskaper i svenska och engelska krävs då båda språken förekommer. Körkort krävs då resor kan förekomma.

Arbetet är på heltid och tillsvidare, provanställning tillämpas. Arbetstiderna är förlagda till dagtid med viss flexibilitet. Urval och intervjuer sker med start i januari (2020-01-07) och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, varför du är välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Lidköping
Yrkesroll Ekonomi, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se