Inköpare till Erik Thun AB i Lidköping

Inköpare till Erik Thun AB i Lidköping

Erik Thun AB söker en inköpare till vår organisation i Lidköping. Vi söker dig som har ett högt kostnadstänk och god teknisk förståelse.

Om kundföretaget

Erik Thun AB grundades 1938 och är moderbolag i Thunkoncernen med huvudkontor i Lidköping. Familjeägt, stabilt och långsiktigt företag som jobbar i olika sektorer med rederi som huvudverksamhet. Vi omsätter cirka 1,3 miljarder kronor och har 500 anställda. Nu söker vi en inköpare till vår tekniska avdelning där du kommer att arbeta i en liten grupp tillsammans med tekniska inspektörer. I Lidköping arbetar 30 personer.

Dina arbetsuppgifter

Utifrån orderbeställning ansvarar du för inköp av material, reservdelar och förnödenheter till fartygen och inköp av arbetskläder och skyddsutrustning till besättningen. Vidare deltar du i förhandlingar, förbereder leveranskontrakt och gör leverantörsbedömningar. Resultat- och lönsamhetsuppföljning tillsammans med bolagets controller är en naturlig del av din vardag där du rapporterar till Technical Manager. Du ansvarar för rapportering rörande fartygens drift, samordning på avdelningen avseende dokumentation och utfall och uppföljning av budget.

Du utför kontroll, kontering och attest av leverantörsfakturor och uppföljning och rapportering vid till exempel försäkringsfrågor. Arbetsuppgifterna innefattar mycket administration i interna system vilket ställer krav på att du är en noggrann och duktig administratör.

Vi söker dig som har erfarenhet av inköp och som behärskar både svenska och engelska i tal och skrift då kommunikationen med fartygen och vissa leverantörer sker på engelska. Du har goda datakunskaper, främst i Excel och Word, tycker om att jobba i team och har god teknisk förståelse. Har du arbetat i Cloud Fleet Manager eller liknande inköpssystem är det meriterande.

Arbetet är på heltid och dagtid. Urval och intervjuer sker löpande med start vecka 33 (190812) och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, varför du är välkommen med din ansökan redan idag!

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2600 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.
Mer info
Område Lidköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 30 aug 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se