Sommarvikarier - Coop Lidköping Änghagen

Sommarvikarier - Coop Lidköping Änghagen

Vi söker nu sommarvikarier till vår butik som även vill arbeta extra vid behov under våren.

Vi ser att du är positiv, driven och brinner för att ge våra kunder branschens bästa kundbemötande. Vidare är du ansvarstagande, initiativtagande och drivs av nya utmaningar.

Som butikssäljare är du butikens ansikte utåt och på ett professionellt sätt tillgodoser du våra kunder bästa service samtidigt som du sprider glädje och energi. För att lyckas i rollen som säljare hos oss ser vi att du är en lagspelare av rang, är flexibel, trivs i ett högt arbetstempo och känner dig trygg i stressade situationer.

Dina arbetsuppgifter kommer variera och innehålla alla typer av arbetsuppgifter som förekommer i butik, såsom kolonial- och färskvarupåfyllning, frontning av varor samt kassaarbete.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta butikschef Johan Petersson tfn: 010-741 77 71. Vi ser gärna att du som söker har möjlighet att arbeta mellan veckorna 26 och 33 samt extra vid behov under våren. Arbetstiderna kommer att variera mellan dag, kväll samt helg då vår butik håller öppet mellan 7-22 veckans alla dagar.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast, dock senast den 31 mars 2021. Rekryteringsprocessen sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Ansök via coop.se

Butik och kassavana är meriterande men inte ett krav.
Mer info
Område Lidköping
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.