Platschef till PEAB

Platschef till PEAB

Om företaget

Peab AB är ett svenskt bygg- och anläggningsföretag med en omsättning på omkring 57 miljarder kronor och en personalstyrka på cirka 15 000 anställda. Företaget har sin huvudsakliga verksamhet i Norden där deras affärsområden består av bygg, anläggning, industri och projektutveckling. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling.

Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss? Välkommen med din ansökan redan idag!

Din roll

Vi söker en platschef som kommer vara belägen i Västra Skaraborg och utgå i första hand från kontoret i Lidköping. Som platschef har du en bred och central roll där du ansvarar för projekts utförande. Du har ett stort ansvar att se till att projektet bedrivs enligt överenskomna ramar gällande tid, budget, kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Du har ett nära och dagligt samarbete med ditt team, samt med stödfunktioner. Som platschef är det du som leder projektet och dina medarbetare för att nå uppsatta mål och deadlines. Du behöver därför ha goda ledaregenskaper och förmågan att engagera och motivera dina medarbetare
  Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Leda och planera projekt
  • Ansvara för projektets ekonomi
  • Ansvara för arbetsmiljön och säkerheten
  • Ansvara för ditt team - personalansvar
  • Säkerställa kvalitet i projektet
  Din profil

  Vi söker dig som har 3-5 års erfarenhet som platschef eller har arbetat som arbetsledare i flera år och känner dig redo för nästa utmaning. Du har branscherfarenhet och har ansvarat för ekonomi och planering i tidigare arbeten. Du har även kännedom om grundläggande regelverk för branschen. Vi ser även att du besitter god dator- och systemvana. Du behärskar svenska språket i både tal och skrift och har körkort.

  Vi ser det som meriterande om du har en teknisk utbildning på högskolenivå.

  Som person ser vi att du är engagerad och strukturerad. Du gillar att arbeta med människor och leda de framåt i sitt arbete.

  Rekryteringsprocessen
  I denna rekryteringsprocess samarbetar PEAB med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

  Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

  Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46704629320. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

  Om Clevry

  I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

  Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
  Mer info
  Kontaktperson Sofia Ioannidou
  Telefon 0704629320
  Område Lidköping
  Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 15 okt 2022 (15 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  CLEVRY

  Lindhagensgatan 74
  112 18 Stockholm
  08-612 04 90